fbpx
Начало » Събития » Дни на италианското образование 2018 – Study in Italy

Дни на италианското образование 2018 – Study in Italy

  • Lyubina Panayotova
  • 13 окт. 2018
  •  Коментарите са изключени за Дни на италианското образование 2018 – Study in Italy
Map Unavailable

Дата/час
Date(s) - 13/10/2018 - 14/10/2018
11:00 - 17:00

Категория


Италия в ТОП 10 на най-предпочитаните дестинации за обучение

 

Това е поводът за осма поредна година изложението „Дни на италианското образование“ да покани представители на едни от най-престижните италиански учебни заведения. Събитието ще се състои на 13 октомври в СТЦ  „ Интерпред“, София  и на 14 октомри в хотел „Графити“, Варна. Форумът се провежда под патронажа на Италианската търговска камара. Организатор е агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“.

  • 13 октомври в „Интерпред” град София от 11:00-17:00 часа;
  • 14 октомври в хотел “Графити” град Варна от 12:00-16:00 часа.

РЕГИСТРАЦИЯ

Специални гости са: Politecnico di Milano – безспорният лидер в обучението по архитектура и инженерни науки в Европа; Universita Cattolica del Sacro Cuore, завършен от бившия председател на Еврокомисията – Романо Проди; университетът на Венеция – CaFoscari, известен като първото бизнес училище в Италия и второто в Европа; IULMInternational University of Languages and Media – единственият италиански университет, специализиран в областта на комуникациите и чуждите езици.

Световноизвестните академии за мода, дизайн и визуални комуникации – Istituto Europeo di Design, NABA и Domus Academy допълват елитния списък с участници.

Гостува и центърът за езиково обучение LinguaViva, който организира курсове за изпита по архитектура в Италия.

За първи път тази година в изложението ще се включат и  два италиански онлайн университетаPegaso Università Telematica и Università Mercatorum. Академичните степени, издавани от тях, притежават същата юридическа стойност, каквато и дипломите, издавани от традиционните университети.

 

Входът за събитието е свободен, а възможност за безплатна регистрация ще откриете ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top