Начало » Събития » Ден на Холандското Образование

Ден на Холандското Образование

  • Ana Avtova
  • 14 окт. 2017
  •  Коментарите са изключени за Ден на Холандското Образование
Map Unavailable

Дата/час
Date(s) - 14/10/2017 - 17/10/2017
10:00 - 16:00

Локация
София, Русе, Варна

Категория Няма категория


Най-голямото и добро изложение на Холандски Университети в София, Варна и Русе!

ЗАЩО ДА ГО ПОСЕТИМ?
Защото Дните на Образованието в Холандия е най-голямото изложение за образование в Холандия и ще имате възможност да се срещнете с най-голям брой Холандски университети на едно място. Oбразованието в Холандия става все по-популярно, а за съжаление в България са много малко местата, където може да се информирате от първа ръка и да се срещнете със български студенти, които учат там и са готови да разкажат какво е да си студент в Холандия. Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти от Холандия и ще ви разкажат и съдействат с целия процес на избор на университет, кандидатстване и подготовка преди заминаване напълно безплатно.

14 октомври – София, хотел Хилтън, 11:00 – 17:00 часа

16 октомври – Русе, хотел Космополитан, 14:00 – 18:00 часа

17 октомври – Варна, Суис Бел Хотел (бившият Димят), 14:00 – 18:00 часа

По време на Дните на образованието в Холандия ще може да разберете всички изисквания по кандидатстването! Освен това ще може да стартирате процеса на кандидатстване на място, което ще доведе и до приоритетен прием. Не забравяйте, че всички процеси по кандидатстване в университетите партнъори са БЕЗПЛАТНИ! Единствено е нужна безплатна регистрация за изложението:http://unify.bg/component/contact/register.html

Публикувахте от UNIFY – Образование в Холандия в 20 септември 2017 г.

СЪБИТИЕТО
В самата програма на двете събития сме планирали не само представянето на всички университети със собствени щандове, а и много интересни презентации, които ще ви запознаят по-добре с методите на преподаване в Холандия. Специални гости на изложението за образование ще са Посолството на Холандия в България, както и много настоящи студенти в Холандия, които ще разкажат от първа ръка „какво е да си български студент в Холандия“. По време на самото изложение, екипът на UNIFY, е подготвил за всички бъдещи кандидат-студенти в Холандия много полезна информация за кандидатстването, оформянето на документите, студентските профили, настаняването, таксите, живота в Холандия и още много други. Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти от Холандия и ще са на ваше разположение по време на изложението Ден на холандскито Образование в София, Варна и Русе.

UNIFY – единственият специализиран консултант за Образование в Холандия, организира най-интригуващото събитие в сферата на образованието – Холандски дни или Дни на Образованието в Холандия. Специално за Вас, ние сме поканили като участници 10 от най-добрите холандски университети спрямо последните класации за изминалата година.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top