fbpx
Начало » Магистър » Кандидатстване магистър » University of Birmingham представя магистърските си програми в София

University of Birmingham представя магистърските си програми в София

  • Ana Avtova
  • 14 февр. 2018
  •  Коментарите са изключени за University of Birmingham представя магистърските си програми в София

На 21. февруари от 17.30 в София представители на един от най-реномираните английски университети University of Birmingham ще разкажат за възможностите за стипендии, финансиране и кандидатстване за магистърска програма

В първата част на събитието ще научите какви са възможностите за магистратура в чужбина, начините за финансиране и стипендии. По време на Q&A сесията след презентациите, както и в паузите, ще можете да зададете своите въпроси към консултантите на ЕДЛАНТА и представителя на University of Birmingham.

Във втората част ще научите защо University of Birmingham е едно от най-реномираните учебни заведения във Великобритания, член на престижната организация на изследователски университети Russell Group.
Университетът предлага магистратури в сфери като икономика, бизнес мениджмънт, маркетинг, физиотерапия, киберсигурност, психология, социология, креативно писане, индустриална химия, строително инженерство, имунология, биоинформатика, роботика, биохимия, история на изкуството и много други.

Възпитаниците на Бирмингамския университет са сред най-търсените млади специалисти от работодателите в Обединеното кралство. През 2016 г. University of Birmingham получава Златен статут за качеството на преподаване.

Университетът винаги е бил пионер в изследователската дейност – 11 от неговите възпитаници са нобелови лауреати.

Допълнителна информация и консултация можете да получите в деня на събитието.

Вход свободен след предварителна регистрация на: http://edlanta.com/blog/sabitia/masters-bham2018

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top