fbpx
Начало » Събития » Презентации и творчески семинари на Istituto Europeo di Design

Презентации и творчески семинари на Istituto Europeo di Design

  • Ana Avtova
  • 06 февр. 2018
  •  Коментарите са изключени за Презентации и творчески семинари на Istituto Europeo di Design

От 20 до 22 февруари един от най-значимите колежи за мода, изкуство и дизайн в Европа  ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN (IED) ще проведе презентации и творчески семинари в София, Варна и Пловдив, както следва:

 

  • София– 20 февруари, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 18:30 часа
  • Варна – 21 февруари, х-л „Димят“, 18:30 часа
  • Пловдив – 22 февруари, х-л „Тримонциум“, 18.30 часа

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ

IED е сред водещите образователни институции в сферата на модата, дизайна, визуалните изкуства и комуникации в Европа, като предлага едни от най-всеобхватните програми на английски, италиански и испански език. Можете да се обучавате в бакалавърски и магистърски програми, мастър курсове, едногодишни специализации и летни курсове. Сред най-атрактивните специалности са: Интериорен дизайн, Моден дизайн, Графичен дизайн, Бижутериен дизайн, Продуктов дизайн, Автомобилен дизайн, Маркетинг и реклама в модата, ПР и събитиен мениджмънт и Бранд мениджмънт, Анимация, Видео и Аудио дизайн.

Презентациите ще представят колежа, неговите програми, възможностите за стипендии и кариерно развитие.

За тези, които се интересуват от бакалавърски програми с креативна насоченост, ще се проведат и специализирани творчески семинари с лектор Микеле Джакопуци (Michele Giacopuzzi) – преподавател в магистърската програма на IED „Дизайн – стратегия, иновация и продукти“.

Целта е участниците да се докоснат до италианския подход на преподаване в една творческа среда, която ще ги провокира да мислят креативно, да работят в групи и да представят индивидуални идеи по теми, свързани с дизайна.

Творческите семинарите  ще се състоят с начални часове 10:00 и 14:00 ч.

По време на обучението си студентите работят върху реални проекти на водещи бизнес-организации, което значително улеснява навлизането им в професионалния живот. Ежегодно близо 100 компании, сред които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat и Philips и др., участват с различни активности в академичната подготовка.

От 2016г. в IED успешно се прилага метод за намаляване на таксата за обучение на база семейни доходи за бакалвърски програми, което прави института много по-достъпен за българските кандидат-студенти.

Презентациите и творческият семинар са безплатни с предварителна регистрация ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top