fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър » Инфо среща с настоящи студенти в Холандия

Инфо среща с настоящи студенти в Холандия

  • Ana Avtova
  • 15 ян. 2018
  •  Коментарите са изключени за Инфо среща с настоящи студенти в Холандия

На 20. януари за първи път в България Unify ще организира среща между настоящи и бъдещи студенти в Холандия.

SMS или Students Meet Students (Студенти разказват на ученици) е нещо ново, нещо много по-различно от стандартно изложение, организирано за първи път в България. Организатор е UNIFY – единственият специализиран консултант за Образование в Холандия.

Събитието ще бъде под формата на инфо-среща, на която сме поканили за наши специални гости над 20 от най-готините настоящи и бивши студенти от Холандия. Те ще разкажат на ученици, кандидат-студенти и бъдещи студенти „какво е да си студент в Холандия?“ в абсолютно неформална атмосфера на по чаша кафе/чай/бира в любимия ни Бар Петък на 20.01.2018, събота от 14-18:00ч.

Освен отговори на всички въпроси, които ви интересуват, ще имате възможност да обмените опит, know-how, емоции, забавни студентски истории, да намерите нови приятелства и страхотни контакти….

✅ ПРОГРАМА

Започваме точно в ? 14:00 ч. с представяне на всеки един от специалните ни гости. След кратките им представяния ще разкажем няколко вълнуващи истории за живота, стажовете и реализацията на българските студенти в Холандия.

След това сме подготвили специално ? Q&A talk show, по време на което ще задаваме  на кандидат-студентите. Отговорите ще получим директно от настоящите студенти в Холандия.

В останалото време до ? 18:00 ч. ще имате възможност да се позабавлявате и да разговаряте лично с всеки един от студентите в страхотна атмосфера с приятната музика и чудесните питиета на БАР ПЕТЪК.

Кой най-добре би могъл да разкаже за живота и образованието в Холандия, ако не някой, който вече е минал по всички стъпки, които предстоят на бъдещите студенти?

? Вход свободен. Регистрирай се онлайн предварително тук:https://goo.gl/6gjup5

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top