fbpx
Начало » Бакалавър » Японски университет и интерактивни бизнес работилници на „Европейско образование за успешна кариера“

Японски университет и интерактивни бизнес работилници на „Европейско образование за успешна кариера“

  • Lyubina Panayotova
  • 26 февр. 2020
  •  Коментарите са изключени за Японски университет и интерактивни бизнес работилници на „Европейско образование за успешна кариера“

За 16-ти пореден път на 7 март консултантска агенция ЕДЛАНТА – Образование в чужбина организира традиционното си изложение „Европейско образование за успешна кариера“

 

И тази година престижни университети и образователни институции от Великобритания, Нидерландия и Германия изпращат свои представители за среща с бъдещите си студенти. Сред тях се отличава University of Southampton с програмите си по електронно инженерство, строително инженерство, музика и рехабилитация, които от години попадат в топ класациите. Университетът е член-основател на престижната Russell Group и се гордее с иновативни методи на обучение, а студентите могат по всяко време да се свържат с преподавателите в тяхната специалност и да поискат съвет или помощ. Това е само една от причините този университет да е сред най-предпочитаните от чуждестранните студенти.

University of the West of England в Бристол – град No 1 за живот и реализация на студенти във Великобритания, привлича студенти от цял свят с възможностите за стажове и кариера в световноизвестни компании. Университетът впечатлява със своя спортен и модерен конферентен център, нов компютърен център, новата сграда на факултета по Бизнес и Право. UWE Bristol заема челни позиции в британските класациите за специалности в областта на архитектурата, електрониката, строителното и машинното инженерство.

От Нидерландия един изключително интересен изложител е NHL Stenden University of Applied Sciences, чийто собствен хотел се управлява от студентите в специалност International Hospitality Management. А безспорно Leeuwarden е един от най-красивите градове в Нидерландия.

WSB Universities, Полша гостува вече за втори пореден път. Създаден преди повече от 20 години, университетът има кампуси в 10 от най-големите и красиви градове в страната.

Специален акцент на пролетното изложение е Kyoto University of Advanced Science, Япония. Негов представител идва за първи път в България и ще представи уникални интердисциплинарни инженерни програми. Той ще изнесе и лекция на тема Be “street smart” engineers, в която ще разкрие тайната за успех на инженерите на бъдещето. Kyoto University of Advanced Science отпуска щедра стипендия в размер на 1 200 000 японски йени годишно за студенти, приети в новата магистърска програма по инженерство на английски език в кампуса на университета. И не само това! Ръководството на университета обявява и отделни академични стипендии, покриващи до 100% от таксата за обучение на бъдещите бакалаври и магистри.

 

 

Интерактивни бизнес работилници

Този път от ЕДЛАНТА са подготвили и уникално придружаващо събитие под мотото Business Your Future. Това са поредица от интерактивни работилници на английски език, ръководени от преподаватели в бизнес факултетите на водещи университети от Великобритания и Нидерландия. Те са подходящи за всички, които желаят да изберат специалност в сферата на бизнеса. По време на работилниците бъдещите студенти ще се потопят в реална академична среда и ще усетят от първо лице процеса на преподаване и работа в екип по конкретни казуси от бизнеса. Пример за това е работилницата „Welcome to the Regency Café“, по време на която, под ръководството на представител на факултета по Бизнес и Право на UWE Bristol, участниците ще работят по решаване на проблеми на бизнес в криза. Всички, които искат да се убедят, че да учиш финанси и да се развиваш в тази сфера не е досадно и скучно, могат да се включат в работилницата с финансов експерт от Avans University of Applied Sciences, Нидерландия, където ще открият, че да работиш с финансова информация, да пресмяташ  бъдещите приходи и да правиш рискови инвестиции, може да бъде изключително вълнуващо!  Скритите рискове на социалните медии и начините за тяхното управление ще бъдат във фокуса на интерактивната работилница по E-marketing с водещ лектор по маркетинг мениджмънт от Fontys University of Applied Sciences, Нидерландия.

 

Безплатни консултации

И това специално издание на изложението ще бъде изпълнено с презентации от екипа на ЕДЛАНТА по теми за ранно кариерно ориентиране, избор на университет и бакалавърска или магистърска програма на английски или немски език, начини за финансиране на образованието в чужбина и други. Посетителите на изложението ще могат да получат безплатни консултации за изискванията за прием и особеностите на образованието в престижни университети във Великобритания, Австрия, Германия, Нидерландия, Дания, Ирландия и Белгия, както и за университети в Япония и Малайзия. А за желаещите да прекарат една вълнуваща езикова ваканция в чужбина това лято, организаторите от ЕДЛАНТА са подготвили специални оферти!

Участието в изложението е безплатно след предварителна регистрация онлайн или на място. Събитието стартира в 10 часа, а програмата от презентации и интерактивни работилници започва в 10.30 часа на 7 март в хотел “Хилтън“, София.

 

Повече информация за изложителите и програмата на изложението можете да намерите: ТУК!!!

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top