fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър »    Швейцарско образование по хотелиерство и туризъм в Испания

   Швейцарско образование по хотелиерство и туризъм в Испания

  • Ana Avtova
  • 20 ное. 2017
  •  Коментарите са изключени за    Швейцарско образование по хотелиерство и туризъм в Испания

Les Roches Marbella International School е една от водещите институции за обучение по хотелски мениджмънт и туризъм, официален университетски клон на Les Roches Швейцария. Кампусът на учебното заведение в Испания се намира в един от най-привлекателните  курорти на Средиземно море – Марбея, популярен като перлата на европейския луксозен туризъм!

За първи път тази година представители на Les Roches Marbella ще гостуват в София и Варна, за да се срещнат с българските студенти и да представят своите програми за обучение на английски език. Презентациите ще се проведат в следния график:

  • София – 27 ноември, 18:30 ч.,х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“)
  • Варна – 28 ноември, 18:30 ч., х-л „Голдън Тюлип“

РЕГИСТРАЦИЯ

В класацията на QS World University от 2017 Les Roches  се нарежда на 4-то място сред първите 50 висши учебни заведения по хотелиерство в света, на 2-ро място за репутация сред работодателите и на 5-то място за висока академична репутация.

В Les Roches Marbella можете да изузчавате програмата Bachelor of Business Administration in Global Hospitality Management  с възможност за специализация в сферите:

  • Hospitality Entrepreneurship
  • Digital Marketing Strategies
  • Resort Development and Management
  • Hotel Financial Performance Management

Колежът предлага и следдипломна квалификация на магистърско ниво в следните направления :

Освен солидна академична подготовка, Les Roches Marbella осигурява и възможности за професионален стаж  по време на следването (4-6 месеца). В зависимост от избраната програма студентите могат да прекарат от 1 до 3 работни практики в различни краища на света, а партньори на учебното заведение в програмите за стаж са едни от най-престижните хотелски вериги като Fairmont, Hyatt, Radisson Blu, Hilton, Kempinski, Ritz-Carlton и др.

Повече за предимствата на обучението по хотелски мениджмънт и туризъм в Испания, ще научите лично от представителите на Les Roches Marbella Intenational School на 27.11  в София и на 28.11 във Варна!

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top