fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър » Стипендии за обучение в швейцарски колежи по хотелски мениджмънт и туризъм

Стипендии за обучение в швейцарски колежи по хотелски мениджмънт и туризъм

  • Ana Avtova
  • 14 ное. 2017
  •  Коментарите са изключени за Стипендии за обучение в швейцарски колежи по хотелски мениджмънт и туризъм

Четири от най-добрите колежа по туризъм и хотелски мениджмънт в Швейцария, обединени в Swiss Education Group, организират серия от семинари на тема: „Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“. Събитието е организирано съвместно с агенция за образование „Скай Лайнс“ и ще се проведе в периода от 16 до 19 ноември, 2017 г. в София, Пловдив, Варна и Бургас.

РЕГИСТРАЦИЯ

Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges/Culinary Arts Academy ще представят своите програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Колежите, част от Swiss Education Group (SEG), предлагат широка гама бакалавърски и магистърски програми в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Програмите се преподават на английски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина.

Два пъти годишно се организира и международно кариерно изложение, в което участват над 120 от водещите международни компании като Ritz-Carlton, Four Seasons, Hilton,  Kempinski,  Hyatt, Accor Group, Seaborne Cruises, Emirates Airlines, Swiss Tourism  и др. По-време на форума, студентите имат възможност да се срещнат лично с над 120 работодателя, като според статистиката всеки студент има по 2 интервюта, а има и отличници със 7-8 интервюта в рамките на двудневното събитие.

ВАЖНО! Тази година Swiss Education Group предоставя възможност на българските студенти да кандидатстват за стипендии, които покриват  до 40% от таксата за обучение!В рамките на предстоящите семинари ще научите подробности за условията на конкурса!

Концепцията на SEG e да предложи не просто работа, а партньорство за цял живот на завършващите студенти, за да изградят своята кариера за години напред. Серията от семинари на SEG: „Обучение в Швейцария, път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“  ще се проведат в следния график:

  • София – 16 ноември, х-л „Маринела” 18:30 часа
  • Пловдив – 17 ноември, х-л „Тримонциум”, 18:30 часа
  • Варна – 18 ноември, х-л „Голдън Тюлип”, 16:30 часа
  • Бургас – 19 ноември, х-л „Приморец”, 16:30 часа

 

Входът за събитието е свободен, предварителна регистрация можете да направите ТУК.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top