fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър » Презентация и творчески семинари на италианските академии NABA и Domus

Презентация и творчески семинари на италианските академии NABA и Domus

  • Ana Avtova
  • 13 мар. 2018
  •  Коментарите са изключени за Презентация и творчески семинари на италианските академии NABA и Domus

Водещите милански модни академии NABA и DОMUS с презентации в България

От 20 до 22 март две от водещите академии за мода и дизайн в Италия – NABA & Domus Academy ще проведат презентации и творчески семинари във Варна, София и Пловдив, както следва:

  • Варна – 20 март, 18:30 часа, х-л „Димят“
  • София – 21 март, 18:30 часа, хотел „Маринела“ /бивш „Кемпински“
  • Пловдив – 22 март, 18:30 часа, хотел „Тримонциум“

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ

NABA и Domus Academy са част Galileo Global Education –  международна мрежа от  академии и университети с фокус върху първокласно образование в сферите: приложни изкуства, мода, дизайн, комуникации и мениджмънт.  NABA предлага бакалавърски програми, двугодишни магистратури и едногодишни магистърски специализации, а Domus Academy – едногодишни магистърски специализации с фокус върху професионалното развитие на студентите.

От 2018 г. всички бакалавърски програми в NABA са с обучение на английски и италиански език, а от октомври 2018 г. се предлагат и две нови програми – Media Design & Multimedia Arts и New Technologies for Applied Arts. Фокусът е върху анимация, медия, филмово изкуство и дизайн на игри.

Презентациите ще представят двете академии, разнообразието от образователни програми, възможностите за кариерно развитие и стипендии.

За кандидатите, които се интересуват от  бакалавърски програми с креативна насоченост в NABA, ще се проведе специализиран творчески семинар,  с начални часове:

  • 11:00 ч. и 14:30 ч. в София и Варна
  • 14:30 ч. – Пловдив

Водещ ще бъде Roberto Clemente (Роберто Клементе)  – преподавател в бакалавърските и магистърски програми в NABA във факултетите по дизайн и комуникация. Целта на семинара е участниците да се запознаят с подхода на обучение в академията и да разгледат интересни теми от творческия процес при взимането на решения в креативния сектор.

Близките връзки на NABA & Domus Academy с индустрията предоставят възможност на студентите да работят над реални проекти още по време на обучението си и да навлязат уверено в професионалния живот. Сред партньорите им са някои от най-емблематичните италиански и международни компании – Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi и много други.

Презентациите и творческият семинар са безплатни с предварителна регистрация ТУК.

В тази статия можете да прочетете повече за конкурса за стипендии за мгистърски програми на Domus Academy.

Разгледайте и профилите на университетите NABA и Domus

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top