fbpx
Начало » Езиково обучение » Ваканция в чужбина » Хитови предложения за езикови ваканции Лято 2019

Хитови предложения за езикови ваканции Лято 2019

  • Lyubina Panayotova
  • 15 ное. 2018
  •  Коментарите са изключени за Хитови предложения за езикови ваканции Лято 2019

Новият каталог на „Интеграл“ представя хитови предложения за езикови ваканции Лято 2019   на 17 ноември в Central Park Hotel Sofia

 

Футбол с Валенсия, Хари Потър лагер в Англия и езиков курс с пилотиране на самолет във Франция са част от изненадите в изданието

 

Летните езикови ваканции отдавна се превърнаха от мода в неизменна част от доброто образование за българските деца. Всяка година над 1000 ученици на възраст от 8 до 18 години „развързват езика“ във Великобритания, Франция, Германия, Италия, Испания, Швейцария, Португалия, съобщават консултантите на водещата компания за образование в чужбина – „Интеграл“.

Ранното планиране на лятото пести не само време и средства, но е гаранция и за отлично забавление, тъй като изборът между дестинации и възможности е голям. А самостоятелната екскурзия в чужбина за едно дете е достатъчна вълнуваща и интересна, за да замести традиционните занимания със смартфона и таблета.

Добра практика за ранна ориентация и избор бе наложена с най-обемния каталог за езикови ваканции, разпространяван у нас от „Интеграл“. И тази година новото издание ще бъде представено пред родители, деца и учители на 17 ноември (събота) от 16 часа в Central Park Hotel Sofia (до НДК). Целта на срещата е да даде насоки на семействата за планиране на лятото и да насочи вниманието към най-атрактивните и изгодни предложения според възрастта и желанията на детето.

Традиционно каталогът съдържа професионален подбор на най-добрите световни езикови центрове и представя стотици предложения, голяма част от които за първи път в България.

Нови „морски“ предложения, Хари Потър магически курс и академична езикова подготовка в Оксфорд

 

са сред акцентите в новото издание. Англия си остава предпочитана дестинация от деца и родители, не само заради перфектното обучение по английски в страната на Шекспир, но и заради много възможности според възраст и интереси на детето. За малките деца, при които игрите и забавленията са водещи през лятото, са предложенията на нови езиковите центрове Claremont School до градчето Хейстингс и Canford School до Борнмът в крайбрежната част на Острова. Сред интересните забави са новите предложения за Хари Потър курс, където децата се запознават с тайнствения свят на магията и изучават езика по забавен начин. Каталогът предоставя академични курсове в четири нови училища в района на Оксфорд –  Cothill House School, Oxford College, Headington School, Dragon School, както и в шотландския езиков център Merchiston Castle, Единбург.

Футбол с треньори на Валенсия и курсове с пилотиране на самолет

 

са две от атрактивните предложения за Лято 2019-а. За любителите на испанския футбол се предоставя възможност да тренират в кампуса на швейцарското международно училище La Garenne, което е поканило треньори на Валенсия за лятото. Френското пансионно училище Ecole des Roches пък ще предостави възможност за по-големите деца да изучават английски или френски в комбинация с курс за летене с малък самолет и пилотиране. Бизнес и лидерство в Канада и САЩ са предложенията  за учениците, които желаят да се потопят в атмосферата на обучение зад Океана. Водещото британско пансионно училище Cothill House School представя ваканционни игри и курсове за оцеляване в природата, където езиковото обучение се провежда изключително извън класните стаи и в занимания по интереси.

 

„Вкус“ на английска литература“ ще е тема на открит урок

 

който ще проведе специалният гост на събитието в София – директорът на Sixth Form в d’Overbroeck’s College Алисдър Макферсън. Той ще демонстрира пред ученици, родители и учители начините за интересно и вълнуващо обучение, застъпен в летните програми на известното британско училище.

Каталогът представя възможности, както за индивидуални, така и за групови пътувания, които през последните години са предпочитани от родителите на по-малките ученици. Групата ваканция е добър вариант за първо пътуване, като практиката сочи, че след нея децата изявяват желания за профилирана подготовка и искат да преживеят езиковия курс самостоятелно. Изданието отделя специално внимание и на курсовете за възрастни, които тази година ще могат да избират сред интересните предложения като италиански и вино в Рим, испански със салса и фламенко, специализирани занимания по арабски, японски, китайски, португалски и много други езици в специализирания езиков център в Хайдълберг.

От 17 ноември ще стартира и кампанията на „Интеграл“ за ранно записване с 5% отстъпка за индивидуално пътуване за всички курсове от каталога. Целта на бонуса е да стимулира семействата за ранен избор, тъй като местата за най-атрактивните предложения се заемат бързо.

 

След премиерата си в София каталогът ще бъде представен в още шест града на страната, съответно Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Пловдив и Русе.

 

Подробности за програмата на представянето в страната можете да намерите на следния линк.

  • Благоевград – 19.11., 18:30 ч. – офисът на Интеграл
  • Бургас – 19.11., 18:30 ч. – хотел „Аква“
  • Варна – 19.11., 18:30 ч. – хотел „Графит“
  • Велико Търново – 19.11., 18:30 ч. – хотел „Премиер“
  • Пловдив – 19.11., 18:30 ч. – хотел „Тримонциум“
  • Русе – 20.11., 18:30 ч. – хотел „Дунав Плаза“

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top