fbpx
Начало » Бакалавър » Срещни се лично с представители на нидерландски университети

Срещни се лично с представители на нидерландски университети

  • Lyubina Panayotova
  • 17 ян. 2020
  •  Коментарите са изключени за Срещни се лично с представители на нидерландски университети

Представители на три нидерландски традиционни университета – Tilburg University, Utrecht University и University of Twente пристигат в България, за да запознаят кандидат-студентите с предимствата на обучението в Нидерландия!

Събитието, организирано от агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“, ще се проведе на:

01.02 /събота/ и на 02.02 /неделя/ в хотел „Маринела“, гр. София!

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!

 

В рамките на събитието ще имате възможността да се срещнете и да разговаряте лично с представителите на учебните заведения, както и с техни бивши възпитаници. Всички, които се интересуват от кандидатстване през 2020 имат възможност да се включат в индивидуални срещи с представителите на гостуващите университети, които ще се проведат на 02.02.2020 (неделя).

Екипът на „Скай лайнс“ ще се свърже с кандидатите, които проявяват интерес, за допълнителна информация и съдействие.

Къде попадат трите университета в световните класации?

 

– Tilburg University е водещ традиционен университет в Нидерландия. В класацията на Shanghai Global Ranking учебното заведение се позиционира на 5 място с програмата си Business Administration и попада сред първите 75 университети в света в обучението по икономика, бизнес науки и право според престижната класация на Times Higher Education за 2020.

– University of Twente е обявен за най-добър технически университет  в Нидерландия от справочника Keuzegids Universiteiten и попада в ТОП 200 на най-добрите висши учебни заведения в света /Times Higher Education 2020/

– Utrecht University един най-големите университети в Европа. Гордее се с 19 носители на най-престижния научен приз в Нидерландия – наградата „Спиноза“ и 12 нобелови лауреати.

Страната на лалетата е една от най-атрактивните дестинации за обучение в Европа. На цени, които вероятно дълго време ще се запазят по-ниски от тези във Великобритания и в други държави на Стария континент, студентите в Нидерландия имат възможността да получат качествено образование на световно ниво.

Повече инфомация за програмите, таксите за обучение и възможностите за кариерно развитие, ще бъде представена по време на събитието в София.

Входът за събитието е свободен. Възможност за регистрация ще откриете ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top