fbpx
Начало » Бакалавър » Изложение „Европейско образование за успешна кариера“ – направи своя информиран избор

Изложение „Европейско образование за успешна кариера“ – направи своя информиран избор

  • Lyubina Panayotova
  • 18 сеп. 2019
  •  Коментарите са изключени за Изложение „Европейско образование за успешна кариера“ – направи своя информиран избор

Мечтата за образование с бъдеще, в престижен университет в страната или в чужбина, е от темите, които не губят от актуалността си. Особено засилено е вниманието на родители и ученици, когато кандидат-студентите се намират в края на средното си образование. Често те се чувстват загубени в морето от информация, объркани от спецификите на отделните страни, образователни системи, университети и програми. Ето защо е важно да се намери най-подходящият консултант, който да преведе бъдещия студент и неговите родители през лабиринта от възможности, споделяйки своя опит и знания за тайните на успешното кандидатстване за висше образование в чужбина.

И тази година есенното издание на изложение „Европейско образование за успешна кариера“ на консултантска агенция ЕДЛАНТА събира на едно място над 30 университета и образователни институции, с които родители и ученици могат да се срещнат лично и да получат информация от първа ръка.

Сред изложителите са престижни университети от Холандия, Англия, Уелс, Германия и Полша. Някои от най-популярните са University of Southampton, University of Surrey, University of East Anglia, University of Reading, University of Twente, EU Business School. За първи път в изложението участва престижният Cardiff University – университет No.1 в Уелс, както и WSB University, Полша.

Един от акцентите на изложението е върху креативните и инженерните специалности във цялата им разновидност поради засиления интерес към тях през последните години. Организаторите от консултантска агенция ЕДЛАНТА са подготвили богата програма от презентации. Посетителите ще имат възможност да присъстват на презентации от представители на самите университети,  и да чуят съвети от най-добрия университет за креативни специалности в Обединеното кралство във връзка с подготовката на тяхното портфолио, както и да научат за тънкостите при писане на мотивационно есе.

По традиция, изложение „Европейско образование за успешна кариера“ предоставя на своите посетители и бъдещи студенти, и експертни съвети за кариерното ориентиране, както и информация как да се включат в проекта „Един ден в професията“, който насърчава младите хора да преживея бъдещата си професията в пряк контакт с водещи компании в своя бранш и то преди да вземат окончателно решение за страна, университет и специалност.

Тази есен изложението ще се проведе в София на 28 септември в х-л „Хилтън“, в Пловдив на 29 септември в х-л „Империал“ и в Бургас на 1 октомври в х-л „Приморец“. И в трите града, от 11 до 17 часа след безплатна регистрация на сайта на агенцията или на място, всеки участник ще може да се срещне с представители на топ университети, да се запознае с настоящи студенти или завършили в чужбина и да запази своя час за безплатна консултация с екипа на ЕДЛАНТА.

Цялата информация за събитието в София, Пловдив и Бургас, както и пълният списък на изложителите и програмата от презентациите е публикувана на https://www.edlanta.com/или Фейсбук страницата на агенцията – на следния линк.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top