fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър » „Дни на холандското образование“ 2018

„Дни на холандското образование“ 2018

  • Ana Avtova
  • 18 ян. 2018
  •  Коментарите са изключени за „Дни на холандското образование“ 2018

Представители на три холандски традиционни университета – Tilburg University, Utrecht University и Radboud University пристигат в България, за да ни представят разнообразието от бакалавърски и магистърски програми на английски език, което предлагат и за да разкрият предимствата на обучението в Холандия. Събитието, организирано от агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“, ще се проведе в три поредни дни:

  • 03 февруари /събота/, София,15:30 ч., х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/
  • 04 февруари /неделя/, Варна, 15:30 ч., х-л „Графит“
  • 05 февруари /понеделник/, Пловдив,18:30 ч. х-л „Тримоциум“

Предварителна регистрация за събитието може да направите ТУК.

Tilburg, Utrecht и Radboud University са сред институциите, които неизменно присъстват в световните класации за висше образование.

  • Tilburg University е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. Според  Times Higher Education, той  е на 5-то място в Европа и на 21-во място в света в обучението по икономика и бизнес, редом до университети като Harvard и Stanford в САЩ, Oxford и Cambridge в Англия
  • Utrecht University е основан през 1636 година и един най-големите университети в Европа. Гордее се с 19 носители на най-престижния научен приз в Холандия – наградата „Спиноза“ и 12 нобелови лауреати. Престижни класации като Shanghai Ranking и The Best Global Universities Ranking го нареждат на 1 място в Холандия и на челни позиции в Европа и света.
  • Radboud University е една от водещите академични институции в страната – най-голям реципиент на европейски субсидии за научни изследвания в Холандия. Четирима от министър-председателите на държавата са негови бивши възпитаници. Холандският университетски справочник Keuzegids Universiteiten класира Radboud University като вторият най-добър многопрофилен университет за 2018 година.

Програмите за обучение на гостуващите университети  покриват широк периметър от специалности в сфери като: бизес и икономика, право, публична администрация, медии и комуникация, социални и поведенчески науки, математика, информационни технологии, природни науки, медицина, изкуство и култура, педагогика и др.

Таксите за обучение в Холандия са регулирани от държавата, като за учебната 2018/19 г. ще бъдат приблизително 2060 евро.

Програмата на събитието включва презентация, след края на която гостите ще имат възможност за индивидуална среща с представителите на гостуващите учебни заведения.

Входът за събитието е свободен. Допълнителна информация и възможност за регистрация ще откриете ТУК.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top