fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър » Дни на британското образование през м. Декември

Дни на британското образование през м. Декември

  • Ana Avtova
  • 05 дек. 2017
  •  Коментарите са изключени за Дни на британското образование през м. Декември

На 7, 14 и 21 декември ще има специализирани презентации в централния офис на Интеграл за приема в топ университетите на Острова.

Кандидатстудентската кампания за Великобритания вече е в разгара си и до крайния срок, в който всички желаещи трябва вече да са подали документи, няма много време. 15 януари 2018 г. наближава, а консултантите от „Интеграл“ отново насочват вниманието на всички кандидати към важността на мотивационното писмо. Тъй като университетите изискват всяко писмо да бъде уникално, то често се оказва проблемно за кандидат-студентите.

Най-голямата трудност за родните потенциални студенти се оказва специалната система, която засича заимствани изрази от други мотивационни писма. Именно затова винаги съветваме нашите клиенти да бъдат креативни и изобретателни. Убедете университета, че сте сигурни в избора на специалността и притежавате необходимия академичен потенциал и лични качества. Ако въпреки това имате трудности, винаги можете да се обърнете към „Интеграл“. Ние предлагаме един от най-добрите подготвителни курсове за писане на мотивационно писмо, който осигурява отлична подготовка на участниците в него.

Препоръката от преподавател е друг важен компонент в документите за кандидатстване. Потърсете учител, който ви познава добре и ще обърне внимание на това кои ваши силни черти и качества ви правят подходящ за специалността, която искате да учите.

Кандидатстване без сертификат по езика. Да, не е нужно да имате такъв в момента. Кандидатът просто подава документи сега и има време да предостави сертификата до август 2018 г. Много полезни за 11-класниците, които са решили да учат в чужбина, са и езиковите ваканции, които носят изключителни ползи за повишаване на нивото и увереността на владеене на езика.

За да помогне на учениците, решили да кандидатстват, както и на техните родители, „Интеграл“ организира Дни на британското образование в офисите си в цяла България. На 7, 14 и 21 декември ще има специализирани презентации за приема в топ университетите на Острова. В различните офиси ще гостуват и студенти от университети в чужбина, които ще разкажат повече за обучението и живота си зад граница.

Ако все още не знаете какво и къде искате да следвате, не се притеснявайте – обърнете се към консултант в „Интеграл“, който ще ви помогне да научите силните си страни, най-подходящата професия и специалността, която трябва да учите, за да бъдете успешни.

През февруари 2018 г. е следващото издание на изложението „Световно образование“, с чиято помощ всеки може да научи последните тенденции в средното и висше образование и да се срещне лично с представител на университети от цял свят.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top