fbpx
Начало » България » Кандидатстване България » Ден на отворените врати в ЧСУ „Константин-Кирил Философ“

Ден на отворените врати в ЧСУ „Константин-Кирил Философ“

  • Lyubina Panayotova
  • 13 юли 2020
  •  Коментарите са изключени за Ден на отворените врати в ЧСУ „Константин-Кирил Философ“

Заповядайте на 16 юли 2020 г., четвъртък, от 17:00 в кампуса на ЧСУ „Константин-Кирил Философ“ за Ден на отворените врати.

 

ЧСУ „Константин-Кирил Философ“  е българско частно училище, което съчетава българските образователни изисквания с нови обучителни методики и предлага качествено образование, съобразено с изискванията на 21-ви век за деца от 5 до 18 години.

 

За учебната 2020-2021 г. ЧСУ „Константин-Кирил Философ“ приема деца в подготвителни групи – 5 и 6-годишни и от първи до осми клас.

 

Екипът на ЧСУ „Константин-Кирил Философ“ е разработил холистична концепция за развитие на ученика, наречена „УСПЕШНО ДЕТЕ“, която набляга върху многостранното изграждане на личността като физика, интелект, емоционална и етична нагласа.

Училището работи по собствена двуезична методология, с ежедневни занимания по роден и чужд език. Дейностите, предвидени в учебната програма, стимулират бързото и хармонично развитие на детето. Дейностите, предвидени в учебната програма, стимулират бързото и хармонично развитие на детето. Образователният процес в училището е разнообразен и интересен. Предвидена е специална работа за стимулиране интелигентностите у децата, като е включено и ранно компютърно обучение.

Широката палитра от спортни, културни и творчески занимания стимулират интересите на децата и формират определени личностни качества. Училището се гордее със своята стимулираща методика на двуезично обучение, която осигурява изключителен напредък.

Екипът подхожда индивидуално към всяко дете при овладяване на знания и развиване на уменията и компетентностите, така че да разбере материалът и да е щастливо от постигнатите успехи.

Училището стъпва на 10-годишния успешен опит в сектора на образованието на Британско училище в София.

Ако искате да научите повече за образователния модел на ЧСУ „Константин-Кирил Философ“, заповядайте на Деня на отворените врати на 16 Юли 2020 г. на ул. Екатерина Ненчева №1 от 17:00 ч. и се запознайте сами!

 

Телефон за връзка за допълнителна информация: 0886 610 610.

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top