fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър » Висше образование в Чехия

Висше образование в Чехия

  • Ana Avtova
  • 07 мар. 2018
  •  Коментарите са изключени за Висше образование в Чехия

За първи път в чешкия център изложение на чешкото висше образование

 

Искате да продължите образованието си в чужбина? Заповядайте в Чешкия център на първото изложение на чешки университети. На изложението ще се представят висши училища с техническа, икономическа и художествена насоченост.

Чешката република е не само страна, в която можете да видите впечатляващи исторически забележителности, но и място, където може да получите качествено образование. А освен това обучението в държавните университети, провеждано на чешки език, е безплатно.

Повече за системата на висшето образование и условията за следване в Чехия ще научите при нас в Чешкия център. В събота, 17 март, от 11 до 17 часа ще имате възможност да разгледате щандовете на участващите в изложението университети, да проследите техните презентации и да зададете на представителите им всички въпроси, които ви интересуват във връзка с обучението в Чешката република.

В Чешкия център ще ви очакват Чешкият земеделски университет в Прага (Czech University of Life Sciences Prague), Икономическият университет в Прага (University of Economics Prague), Чешки технически университет в Прага (Czech Technical University in Prague) и Химико-технологичният университет в Прага (University of Chemistry and Technology Prague).

Освен това на изложението ще можете да получите информационни материали за Академията за приложни изкуства в Прага (Academy of Arts Architecture & Design in Prague),  Факултета по икономика и управление на Масариковия университет в Бърно (Faculty of Economics and Administration, Masaryk University), Ветеринарен и фармацевтичен университет в Бърно (University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno), Южночешкия университет в Ческе Будейовице (University of South Bohemiа in České Budějovice), Университетът „Томаш Бата“ в град Злин (Tomas Bata University in Zlín) и Филмовата академия на Мирослав Ондржичек в Писек (Film Academy of Miroslav Ondříček in Písek) , както и да видите техните презентаци

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top