fbpx
Начало » Любопитно » 16-годишна ученичка от Русе спечели в национален конкурс 3-седмична езикова ваканция в Канада

16-годишна ученичка от Русе спечели в национален конкурс 3-седмична езикова ваканция в Канада

  • bobi
  • 22 мар. 2018
  •  Коментарите са изключени за 16-годишна ученичка от Русе спечели в национален конкурс 3-седмична езикова ваканция в Канада

Ученичката Яна Златанова от русенската Професионална Гимназия по Икономика и Управление „Елиас Канети“ е големият победител в националния конкурс „Спечели езикова ваканция в Канада“, който се проведе в рамките на международното изложение „Световно образование“. Яна е на 16 години и спечели международното жури с кратка интерактивна презентация на тема  How do I imagine studying my favourite subject in Canada?”. Езиковата ваканция е на стойност 6000 канадски долара и ще се проведе това лято в езиковия център Academic  Camp Canada във Ванкувър.

Яна успя да победи сред десет финалиста и над 50 постъпили ученически проекта за участие в конкурса. Тя получи наградата си лично от председателя на журито и директор на езиковия център г-жа Хелън Лами, която поздрави победителката и й пожела успех в обучението в Канада. При получаване на наградата Яна сподели, че планира да продължи след време образованието си в чужбина, като се надява спечелената езикова ваканция да й даде нужната подготовка и опит за живот зад граница.

Конкурсът се провежда всяка година в рамките на международното изложение „Световно образование“, организирано от консултантска компания „Интеграл“. Целта му е да стимулира българските ученици в изучаването на чужди езици. „Световно образование“ разпространява и най-големият каталог за езикови ваканции в чужбина със стотици предложения за многобройни дестинации и възможности за лично планиране на езиковия курс според желанията, времето и възможностите на кандидатите.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top