fbpx
Начало » Любопитно » 10-те най-скъпи безполезни неща

10-те най-скъпи безполезни неща

  • netpro
  • 14 ян. 2016
  •  Коментарите са изключени за 10-те най-скъпи безполезни неща
Insurance-Agent-Ways-to-Be-Rich

Какво да направим – да помогнем на гладуващите в бедни страни или да си купим кутия бонбони за милиони долари? Изглежда за някои хора решението е ясно – да харчим за глупости. Днес ще погледнем към 10-те най-скъпи и безполезни неща в света:

10. Най-скъпата кутия с бонбони

Кутия бонбони Le Chocolate включва шоколадови изкушения от най-добрите сладкари в света. И като допълнение – луксозни бижута от брилянти, смарагди и сапфири. Ако искате да направите такъв подарък ще ви струва един 1,5 милиона долара.

9. Най-скъпият телефон

Смартфонът Diamond Crypto от дизайнера Петер Алойссон е направен от платина и розово злато. В допълнение е украсен с над 80 диаманта. Имайки предвид, че струва 1,3 милиона долара… можем само да се надяваме, че поне батерията му държи малко по-дълго от тази на повечето смартфони.

8. Най-скъпата Hello Kitty

Като начало, не разбираме нуждата от това да си купите японски анимационен герой. Но да си купите платинена котка, висока 5-6 сантиметра, украсена с рубини, сапфири, аметисти и топази. И то на скромната цена от 163 000 долара. Хубаво е да запазим детето у нас, но това… е малко странно.

7. Най-скъпата пица

Пицата е по-разумна покупка от платинена котка. Но в Nino’s Bellissima Pizza в Ню Йорк можете да си поръчате пица на парче, на стойност 125 долара. Все пак тя съдържа 4 различни вида хайвер, опашка от атлантически рак, риби и още странни морски храни.

6. Най-скъпата чанта

Жените имат слабост към чантите. Освен, че отварят място за носене на разни неща, те са и своеобразен моден аксесоар. Но с какво допринася наличието на 2 182 диаманта за полезността на чантата. Освен, че прави цената й също диамантена – 1 630 000 долара.

5. Най-скъпата текила

Ако някой ви каже, че е похарчил 225 000 долара за алкохол, не бързайте да го обявите за жалък алкохолик. Човекът може просто да си купил бутилка от Tequila Ley.925. Текилата си е текила  – тя си струва само „скромните“ 25 000 долара. Останалата сума е заради бутилката.

4. Най-скъпият телевизор

Важно е да обзаведете домакинството си. Но някак си е не е разумно да си купите телевизор, който струва колкото две къщи. LCD TV Yalos Diamond ще ви струва 130 000 долара. Защо толкова много ли? Защото диаманти. Отново. По целия телевизор.

3. Най-скъпият чай

PG Tips е британска компания за производство на чай. Дотук добре. Странното става, когато са потърсили бижутерите от Boodles, които да им направят специална диамантена кутия за чай за 75 рожден ден. И така – вече можете да си купите чай за 14 000 долара. Но какво да се прави – англичаните са луди на тема чай.

2. Най-скъпата играчка

Връщаме се към страната на изгряващото слънце. И пак сме на вълна анимационни герои. Този пък говорим за симпатичния робот Гандам. Неговите почитатели могат да си закупят платинена версия за сумата 41 468.

1. Най-скъпото паркомясто.

В Манхатън всичко е скъпо. Имотите – разбира се – не правят изключение. Но със сигурност нямаше да се сетите, че същото важи и за паркоместата. В най-натоварения паркинг можете да похарчите четвърт милион долара за едно място.  Нашият съвет – помислете за градски транспорт. 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top