fbpx
Начало » България » Масов бой между 6-класници в Бургас + Видео

Масов бой между 6-класници в Бургас + Видео

  • bobi
  • 12 ян. 2018
  •  Коментарите са изключени за Масов бой между 6-класници в Бургас + Видео

Обида в интернет чат е станала повод за масов бой между шестокласници от две съседни училища в двора на училище „Васил Априлов” в Бургас в сряда.

Малко след 18 ч. на 10 януари, само на метри от вратата на училището, момичета и момчета причакват излизащите от час шестокласници.

Директорът на училище „Васил Априлов” обясни: „Три момичета от моето училище и три момичета от другото училище – като групата от другото училище е била 10-15 ученици. Поводът за това е отправяне на обиди в една от социалните мрежи или по точно т.нар. „чат лайв”.

Сериозно пострадали деца няма, но има такива, отнесли шамари и ритници по погрешка.

Охраната на училището не успяла да предотврати инцидента

„Аз не съм видял бито дете. Покажете ми едно бито дете”, каза охранителят Тодор Михалев. „Удряха ме в краката, удариха ми два шамара. Казаха ми, че съм дребно хлапе и казаха да си тръгвам веднага”, разказва Георги от 6-и клас.

На място пристигнала и полиция.

Тази сутрин са проведени срещи с родителите на пострадалите деца. „За мен беше много интересно да чуя от родителите, че някои от тях не знаеха, че децата им имат профили в социалните мрежи”, обясни директорката на училището. Родителите обаче са притеснени от случилото се.

Източник: www.vesti.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top