fbpx
Начало » Любопитно » Петте фрази, които плашат мъжете до смърт

Петте фрази, които плашат мъжете до смърт

  • bobi
  • 20 апр. 2021
  •  Коментарите са изключени за Петте фрази, които плашат мъжете до смърт

Съществуват 5 фрази, които ще накарат всеки мъж да бяга надалеч, накъдето виждат очите му. Съветваме ви да не бързате да ги изричате на глас, ако не сте сигурни, че познавате човека до себе си достатъчно и знаете, че те няма да му подействат негативно.

Ето и фразите, които най-много плашат мъжете:

1. „Хайде да се оженим!”

Мъжете гледат на бракосъчетаването по един доста по различен начин, за разлика от дамите. Склонни са да изпаднат в шок, ако им подметнете, че е настъпил моментът, в който да вдигнете сватба. Много вероятно е да приемат това като ограничение и край на свободата си. Възможно е дори да се отдръпнат от вас и това много да повлияе на бъдещите ви взаимоотношение.Никога не предлагайте на партньора си сватба. Оставете той сам да прецени дали се чувства достатъчно готов да ви предложи брак и да заживеете заедно като съпруг и съпруга.

2. „Време е да се запознаеш с нашите!”

Няма писано правило кога и за какво е време. Ако говорим за човешките взаимоотношения, трябва да вземем предвид, че те са толкова сложни, че дори най-изявените учени не могат да си ги обяснят.

Ако от твърде скоро сте с вашата половинка и все още не ви се е налагало да преминавате през различни трудности и перипетии, не сте тествали връзката си и не сте сигурни в чувствата си, не виждаме причина да прибързвате със запознанството с родители. Оставете го той сам да предложи това, без да го притискате или принуждавате.

3. „Аз взимам по-голяма заплата от твоята!”

Никой мъж не иска да чуе подобна фраза. Все пак господата са доминиращият пол и за тях е важно да бъдат „крило” за жената до себе си. Как мислите би се почувстват партньорът ви, ако още в самото начало изтъкнете, че вие взимате по-голяма заплата от неговата? Това категорично ще го накара да се чувства по-слаб и да се отдръпне от вас.

4. „Мога да се справя с всичко сама!”

Не го изричайте на глас, дори да ги мислите. За мъжете е важно да знаят, че могат да ви помогнат и са ви нужни. Ако кажете на любимия, че сами успявате да се справите с всичко, вие реално поставяте бариера помежду си, която трудно след това може да бъде съборена.

5. „Искам дете още сега!”

Децата безспорно са най-хубавото нещо на този свят, но не бива да притискате никой с желанията си. Дали ще имате дете няколко месеца, след като сте се запознали или няколко години по-късно, е въпрос на лично усещане.Не бързайте да го поставяте на дневен ред, защото по този начин забранявате на онова сладко усещане ви сполети.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top