fbpx
Начало » Любопитно » Най-хитови сериали за 2022

Най-хитови сериали за 2022

  • bobi
  • 29 юни 2022
  •  Коментарите са изключени за Най-хитови сериали за 2022

Независимо дали обичате предавания за супергерои, драми, комедии или нещо между тях, 2022 г. ни предложи телевизионни предавания подходящи за всеки вкус. Трудно е да се повярва, че вече е средата на годината и докато създавахме списък с най-хитовите сериали за годината дори не успяхме да включим всички наши фаворити.

Бриджъртън (Bridgerton)

Вторият сезон определено не ни разочарова – видяхме повече романтика от типа от врагове към любовници и също толкова пламенни сцени. Сериалът също така откри нови емоционални дълбочини в романтичните си роли, които са събрани както от привличане, така и от споделен товар на скръб, дълг и жертва. А сега с най-голямо нетърпение очакваме третия сезон.

Стар Трек: Странни нови светове (Star Treck: Strange New Worlds)

През последните години видяхме доста от Стар Трек, но Странни нови светове е безспорно най-доброто издание от десетилетия. Вдъхновяващ, вълнуващ и невероятно ретро, Странни нови светове е сериал, въртящ се около историите на героите, където всеки епизод съчетава първокласна социокултурна история с добро, чисто, космическо забавление.

Пачинко (Pachinco)

Тази обширна адаптация на романа на Мин Джин Лий със сигурност не е създадена за гледане наведнъж; всеки красиво изработен епизод носи удовлетворението от добре прекарано кино пътуване. Изпълнен с драма в различни времеви линии, сериалът проследява историята на симпатичната и изпълнена със силна воля Сунджа, която бяга от окупирана Корея през 1915 г., и поколенията, които идват след нея.

Abbott Elementary

Един от най-забавните сериали, събуждащи доброто настроение от години. Развива се в начално училище във Филаделфия, където проследява екип от учители, опитващи се да се справят с малкото, което правителството им дава. Не помага и фактът, че имат ужасен директор (изигран до съвършенство от Джанел Джеймс), който стои на пътя им почти на всяка крачка.

Еуфория (Euphoria)

След дълга пауза, славното, ако не и изключително стресиращо, завръщане на Еуфория е доказателство, че сериалът не е чудо за един сезон. Сериалът на Сам Левинсън се движи с главоломно темпо, като Сидни Суини (Каси) даде особено забележително представяне. Изпълнен с най-крайните моменти от тийнейджърския живот, видяхме от всичко по много.

Отделяне (Severance)

Ако има шоу, което перфектно отразява сюрреалистичните настроения на 2022 г., това е Отделяне. Развива се в офис, в който работните спомени са отделени от личните спомени при пристигането и уволнението – звучи като перфектната корпоративна стратегия, нали? – шоуто изследва многото начини, по които се разделяме наполовина между работата и личния живот.

Странни неща (Stranger Things)

След два посредствени сезона, научнофантастичната драма на Братя Дъфър се завърна с вероятно най-добрите си епизоди досега. Вече толкова мрачен, че граничи с ужас, зловещият им екшън грабна публиката.

Това са само някои от най-хитовите сериали за тази година, а разнообразието е невероятно! Остава да видим какво ще ни поднесе и останалата част от 2022, а очакванията ни определено са големи, имайки предвид досегашния успех.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top