fbpx
Начало » Любопитно » Най-успешният собственик на YouTube канал е едва 7-годишен

Най-успешният собственик на YouTube канал е едва 7-годишен

YouTube е услугата, която разполага с най-богата колекция от видео съдържание в интернет, но също така предлага и възможност да печелите от популярността на своите клипове.

 

Ако постоянно ъпдейтвате своя канал и показвате интересни неща на своите последователи това може да се превърне в солиден източник за приходи. Единственото, което ви трябва е да откриете темата, която искат да обсъждате в своя канал и да сте достатъчно оригинални за аудиторията, за да сте успешни.

 

 

Може и да ви се стори странно, но спсисъка с хора, които печелят най-големи приходи от YouTube е 7-годишния, който е генерирал внушителните $22 млн. през последната година. Неговият канал се казва Ryan ToysReview и е основан преди три години. В него малкия влогър прави ревюта на множество играчки, което е причината да бъде толкова популярен сред връстниците си, съобщава MakeUseOf. Колкото и странно да звучи клиповете са гледани повече от 26 млрд. пъти.

 

 

В момента 7-годишния Райън има над 17 млн. последователи. Неговият канал е най-доброто потвърждение как да се забавлявате и изкарвате приходи от YouTube. Майката на Раян е напуснала работа, за да подпомага сина си в невероятното му начинание. Голяма част от приходите идва от рекламите, които посетителите на канала виждат, докато гледат. Родителите му отделят 15% от приходите в специална сметка, която ще е достъпна за него, когато стане пълнолетен.

Източник: digital.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top