fbpx
Начало » България » Над 450 пътници на летище София споделиха своите причини да изберат България за кариера и живот

Над 450 пътници на летище София споделиха своите причини да изберат България за кариера и живот

  • Milena Uzunova
  • 02 авг. 2017
  •  Коментарите са изключени за Над 450 пътници на летище София споделиха своите причини да изберат България за кариера и живот

Само в рамките на няколко часа повече от 450 пътници, излитащи и заминаващи на летище София, записаха на специални табла защо са избрали да живеят и работят в чужбина  и какво би ги накарало да се върнат в България и да градят кариера тук.

Някои от най-популярните мотиви за заминаване се оказаха желанието за по-добра професионална реализация, по-добри условия на живот, по-качествено образование. При отговорите на въпроса „Защо бих се върнал в България“ най-често хората споделяха, че това са близките и семейството, приятелите, природата. Не липсваха и емоционални отговори като „Обичам България!“ и „Не мога без родината си, тя е прекрасна!“, „Това е моят дом“.

„Благодарим на всички, които се включиха – тази обратна връзка е важна не само за нас като работодател, но и за бизнеса в България“ – споделиха организаторите от TELUS International Europe. „Нашата мисия е да създадем такива условия за кариера, че младите и образовани хора да изберат да се върнат тук, получавайки всичко – професионална реализация и едновременно с това щастието да живееш сред близки и обичани хора. До края на годината искаме да върнем 150 българи с конкретно предложение, което предстои да обявим тези дни“- добавиха те.

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International, който е доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 25 000 служители по целия свят –  включително Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините. 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top