fbpx
Начало » Любопитно » Маколи Кълкин от „Сам Вкъщи“ е баща на 1-годишно дете

Маколи Кълкин от „Сам Вкъщи“ е баща на 1-годишно дете

  • bobi
  • 11 апр. 2022
  •  Коментарите са изключени за Маколи Кълкин от „Сам Вкъщи“ е баща на 1-годишно дете

За Маколи Кълкин вече спокойно може да кажем, че животът му (по всичко изглежда) се развива повече от добре. След като миналата година стана баща за първи път, сега актьорът споделя още щастливи семейни новини.

Заедно с Бренда Сонг, с която вече са сгодени, съвсем наскоро са отпразнували първия рожден ден на сина им Дакота. И от по един изключително чаровен и признаваме, дори и за нас, вълнуващ начин.

Тримата заедно са си организирали пътешествие до Сан Диего, където се намира посветеният на детското шоу „Улица Сезам“ тематичен увеселителен парк Sesame Place.

И е очевидно, че цялото семейство се е забавлявало изключително много. Това разбираме от снимката, която Маколи качи в Instagram профила си. В описание към нея той споделя благодарността си към хората, които са организирали първия рожден ден на Дакота там.

„Те сбъднаха мечтата на едно малко момче. А и синът ми също си прекара чудесно“, добавя шеговито 41-годишният татко. И изглежда че покрай забавленията със сина си сега, осъществява мечтани моменти, които самият той не е имал като малък.

На снимката и двамата родители са облечени с еднакви тематични тениски на „Улица Сезам“ и позират широко усмихнати до героя Елмо, един от любимите на децата от поредицата.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top