fbpx
Начало » България » Истинският „вълк от Уолстрийт“ организира обучение в София

Истинският „вълк от Уолстрийт“ организира обучение в София

Джордан Белфърт, по-известен у нас като истинския Вълк от Уолстрийт, записа специално обръщение за почитателите си в България. „Можете да напишете собствената си история на успеха, защото пристигам в България на 7 април тази година, за да преподавам моята система Straight Line Persuasion System, която ще ви научи как да бъдете предприемачи и да печелите пари”, заявява Белфърт.

Обучението на Джордан Белфърт ще се проведе в Sofia Event Center, като най-скъпите билети вече се изчерпаха. Специално за студенти организаторите пускат в продажба 100 билета от категория Silver с отстъпка от 50%, които могат да бъдат закупени чрез представяне на студентска книжка и със заявка на email sofia@thewolfofwallstreet.net.

Софийското събитие е част от световното турне на Белфърт, с което той популяризира системата си за убеждаване и продажби. Преди България Джордан ще посети Лондон, Сидни и Мелбърн. У нас партньори на проекта са Sofia Event Center, Eventim, Esterhasi Bar, bTV Media Group, вестник „Капитал“, списание „Икономика“, Offnews.bg, Profit.bg, Dir.bg, веригите Piccadilly и Carrefour.

Най-големите фенове на Джордан Белфърт могат да подгреят като изгледат неговите кратки видеа – уроци, базирани на разработената от него Straight Line Persuasion System, които той периодично заспива и публикува в личния си блог и в Youtube канала си The Wolf of Wall Street. Според Джордан някои от най-важните правила за постигането на успех в продажбите и убеждаването са:

·         Създаването на синхрон между участниците в разговора на съзнателно и подсъзнателно ниво;

·         Спечелването на събеседника в първите 4 секунди от разговора;

·         Контролиране на емоциите и настроенията;

·         Изграждане на ясна и удовлетворяваща визия за бъдещето;

·         Управляване на системата от вярвания и изключване на тези, които ни демотивират;

·         Създаване на стратегия;

·         Повишаване на стандарта на изискванията и представянето.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top