fbpx
Начало » Любопитно » Българско приложение за родителски контрол получи международно признание

Българско приложение за родителски контрол получи международно признание

  • bobi
  • 17 окт. 2017
  •  Коментарите са изключени за Българско приложение за родителски контрол получи международно признание

Безплатната българска мобилна апликация за защита на децата онлайн Protect Your Kid беше номинирана в категорията „Приобщаване и овластяване“ в международния конкурс World Summit Awards.

Категорията отличава дигитални иновации, които допринасят за осигуряване на равни възможности, социално, икономическо и политическо приобщаване на всички хора, независимо от пол, религия, възраст, физически статус или етнически произход.

„Това е огромно признание за целия ни екип за усилията, които положихме в нейното създаване. Регламентът на надпреварата определя, че всяка държава може да има само по една номинация в дадена категория, което показва, че Protect Your Kid работи добре и се разпознава от потребителите“, каза Деян Благоев, мениджър „Бизнес развитие“ в компанията Bulbera, създала приложението.

Функциите на приложението включват защита от неподходящо съдържание, управление на приложенията на телефона на детето, създаване на времеви правила, ограничаване на обажданията и приложенията нощно време, информация за това, къде се намира детето в момента.

Апликацията предоставя пълен контрол върху устройствата на децата през смартфона, таблета или компютъра на родителя.

Източник: www.dnevnik.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top