fbpx
Начало » Любопитно » Адел спира с пеенето, ще учи английска литература

Адел спира с пеенето, ще учи английска литература

  • bobi
  • 08 дек. 2022
  •  Коментарите са изключени за Адел спира с пеенето, ще учи английска литература

Адел обмисля да направи пауза в музикалната си кариера и да получи диплома по английска литература.

34-годишната британска звезда споделя, че ще се заеме с учене. Тя имаше спектакли в Лас Вегас и вече е време за учене.

„След Вегас много искам да взема диплома по английска литература. Ако не бях успяла с пеенето, мисля, че със сигурност щях да стана учителка. Струва ми се, че би ми харесало да преподавам английска литература“, отбелязва тя.

„Бих искала да съм ходила в университет, бих искала да имам този опит“, казва тя. Адел обяснява още, че сега няма да посещава университет, а ще премине курс онлайн с преподавател: „Това е планът ми за 2025-а. Просто за да получа квалификация.“

През януари тази година певицата отмени концерт в Лас Вегас едва 24 часа преди началото му. Тя съобщи в социалните мрежи, че не може да излезе на сцената, защото част от техническия ѝ екип се е разболял от коронавирус. По-късно се появи информация, че сътрудниците на Адел са в добра форма и са на линия, а истинската причина за анулирането на проявата е задкулисен скандал между поп дивата и дизайнерката, декорирала сцената, тъй като певицата не била доволна от работата ѝ. През юли Адел написа в Инстаграм, че концертите са отложени за ноември, като благодари на феновете „за търпението“ и обеща, че ще бъде дадено предимство на онези, които вече са имали билети за шоуто в Лас Вегас в началото на годината.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top