fbpx

Unify

UNIFY (UNIversity For You) е единственият специализиран образователен консултант за Холандия. UNIFY e  официален представител на едни от най-добрите Холандски университети за България. Всички услуги (избор на университет, специалност, кандидатстване, прием, подготовка за заминаване и т.н) са напълно безплатни.

Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти в Холандия. Това е една от основните стратегии и отличителни черти. Консултантите на UNIFY предоставят информация за образованието и живота в Холандия от личен опит.

Основните цели на UNIFY са да подготвят успешно бъдещите студенти, да им помогнат в процеса на кандидатстване, в избора на най-подходящата специалност и университет. UNIFY прави всичко за студентите си от първта среща до входната врата на университета. Основна задача на консултантите е не само успешния прием в университет в Холандия, но и цялостната подготовка преди заминаване.

Освен за кандидатстване в партниращи университети (информация, за които може да намерите на www.unify.bg), UNIFY съдейства с кандидатстване във всеки един университет в Холандия, за всички бакалавърски и магистърски програми.

За всички новости за образованието в Холандия, може да следите фейсбук страницата на UNIFY: https://www.facebook.com/university4you/

Holland Days или Дни на Образованието в Холандия:

UNIFY организира единственото по рода си изложение за образование в Холандия – Ден на Холандското Образование. На изложението присъстват най-добрите университети от Холандия. Всеки университет има свой представител от Холандия, както и български студент, който учи в самия университет. По време на изложението, студентите разказват „Какво е да си студент в Холандия?“ и могат да отговорят на всичките ви въпроси. Изложението се осъществява със специалната подкрепа на Посолството на Холандия в България.

 

За контакти:
офис СОФИЯ

+359877770740/+359877778990

info@unify.bg

Skype: unify14

България, София 1407,

ул. Емилиян Станев 2А, партер, след вход Д

офис ВАРНА

+359877777651/ +359888772779

info-varna@unify.bg

Skype: unify14

България, Варна 9002,

бул. Цар Освободител 44, ет.3, офис 5

 

 

Top