fbpx

COSMO

COSMO е единствената консултантска компания на българския пазар, която следва международни практики на консултиране, тъй като е създадена от български експерт по образованието с опит със студенти от Англия, Франция и Обединени Арабски Емирства(Дубай).

Екипът на COSMO е съставен от експерти по образование, които са развили професионалните си умения и личностни качества по време на обучението и пребиваването си зад граница.

COSMO се разграничава от всички останали консултантски фирми в България, поради факта, че не не залага на промотирането и партнирането с конкретни университети. Нашите експерти са убедени, че кандидат-студентите се нуждаят от консултиране и насочване към университети, които са на възможно по-предни позиции в класациите, тъй като това означава и по-големи шансове за реализацията на бъдещите специалисти.

COSMO се ангажира също да подготви за кандидатсване в топ 100 университети на Света ВСИЧКИ български деца с награди и отличия от Международни състезания НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

 

За повече информация:

+359 888788334

www.cosmostudyabroad.com

гр.София, бул.Христо Ботев 48

 

Top