fbpx
Начало » Конкурси и стипендии » „NN Бъдеще за теб“ предоставя стипендии на български студенти за магистратура в Холандия

„NN Бъдеще за теб“ предоставя стипендии на български студенти за магистратура в Холандия

  • bobi
  • 06 февр. 2018
  •  Коментарите са изключени за „NN Бъдеще за теб“ предоставя стипендии на български студенти за магистратура в Холандия

„NN Бъдеще за теб“ е програма, която дава възможност на повече млади хора избрали да учат магистратура в Холандия, да реализират своята мечта. Програмата за финансиране на студенти на NN Group стартира през 2015 г.  Целта й е да подпомага младежи в затруднено финансово положение, които искат да придобият магистърска степен в Холандия, в областта на финансите, управлението на риска и икономиката. „NN Бъдеще за теб“ предоставя стипендии на младежи от държавите, в които NN Group оперира – Холандия, Белгия, Люксембург, Полша, Гърция, Румъния, Испания, Чехия, Унгария, България, Словакия.

За България за учебната 2018/2019 г. ще бъдат отпуснати няколко стипендии на стойност от по 5 000 евро. Кандидатстването става през платформата goo.gl/Yvyb2k. Там  е поместена подробна информация за всички условия на програмата, списък на одобрените университети, както и документите, които трябва да бъдат предоставени. Всички желаещи могат да подадат своите документи до 03 април 2018 г.

За NN Group

NN Group е компания за застраховане и управление на активи със 17 милиона клиенти в редица европейски страни и Япония. С повече от 15 000 служители групата предоставя пенсионно осигуряване, застраховане, управление на активи и банкиране. NN Group е публична компания, регистрирана на фондовата борса Euronext в Амстердам, и акциите й са част от основния борсов индекс AEX 25 на най-големите холандски компании.

В България NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане помагат на над 400 хиляди индивидуални клиенти да планират финансовото си бъдеще, както и на над 300 корпоративни клиенти да осъществяват програми за мотивиране и ангажиране на служителите си. NN се стреми да предоставя финансови решения и да консултира своите клиенти за управлението на личните им финанси в пет области: пенсионно, инвестиционно, застрахователно, данъчно и наследствено планиране.

Уебсайт: www.nnbulgaria.com

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top