fbpx
Начало » Конкурси и стипендии » Общественият борд на TELUS International търси проекти, които да финансира

Общественият борд на TELUS International търси проекти, които да финансира

  • Lyubina Panayotova
  • 14 февр. 2018
  •  Коментарите са изключени за Общественият борд на TELUS International търси проекти, които да финансира

Бордът разпределя 100 000 долара годишно между проекти на неправителствени организации в областта на образованието, екологията и здравеопазването

Неправителствени организации могат да кандидатстват за финансиране от Обществения борд на TELUS International Europe като изпратят проектите си чрез онлайн формуляр оттук. Формата за кандидатстване е отворена до 11 март, 2018г.

Като следващ етап членовете на Обществения борд ще оценят проектите и ще разпределят финансиране, в зависимост от устойчивостта на решението, което предлагат.

Всяка година Общественият борд на TELUS International в България разпределя сумата от 100 000 долара между социално значими проекти, разрешаващи проблеми в сферата на здравеопазването, образованието и опазването на околната среда. Максималното финансиране, което една организация може да получи от борда е до 5000 щатски долара.

От създаването си през 2015 г. до момента Общественият борд на TELUS International Europe в България е финансирал 39 проекта на обща стойност 290 000 лева. Сред тях са обществено значими проекти на фондация „Заслушай се“, „Очи на четири лапи“, „Кан Академия“ и др.

Общественият борд на TELUS International съществува във всяка локация, в която компанията оперира и има за цел да постави процеса на взимане на решения по обществено значими социални теми в ръцете на водещи обществени личности и изтъкнатите лидери в сферата, в която работят.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top