fbpx
Начало » Конкурси и стипендии » Фондът за Стипендии “Иди, учи и се върни”

Фондът за Стипендии “Иди, учи и се върни”

  • Lyubina Panayotova
  • 08 мар. 2018
  •  Коментарите са изключени за Фондът за Стипендии “Иди, учи и се върни”

Фондът за Стипендии “Иди, учи и се върни” на Тук-Там подкрепя мотивирани българи да продължат образованието си в чужд университет и след това да се реализират в България.

Средствата за стипендиите се събират изцяло от дарения и всеки принос има значение! Дари и ти частица по-добро бъдеще и нека заедно направим България още по-добро място, като подкрепим успеха.

В първото издание през 2016 бяха раздадени три стипендии за образователна степен Магистър на обща стойност 11,000лв., а през 2017 наградихме четири стипендианти с общо 32,000лв. През 2018 ще се проведе третото издание на Фонда, в което чрез конкурс ще раздадем нови три стипендии – всяка в размер на 10,000 лв. Регистрирайте се, за да разберете първи.

За да вземете участие в конкурса, трябва да отговаряте на следните условия.

  • Имате българско гражданство
  • Притежавате бакалавърска степен, придобита между 1 януари 2013 и 31 юли 2018
  • Можете да предоставите потвърждение за прием в университет към 15 август 2018 с начална дата на курса на обучение през 2018
  • Можете да докажете достатъчно ниво на владеене (B2 или по-високо) на езика, на който ще се провежда обучението

Предимство ще бъде дадено на тези, които до момента не са учили в чужбина и за които стипендията е от решаващо значение.

По време на програмата си в чуждестранния университет стипендиантите ще информират “Тук-Там” за хода на следването си. След завършването си ще могат да останат до 6 месеца в чужбина за стаж или работа по проект. След изтичането им ще трябва да се завърнат и да положат всички усилия да бъдат наети на работа в България за период от поне една година.

Освен финансовата подкрепа и възможността да получат образование в чуждестранен университет, одобрените кандидати ще бъдат подкрепяни от Тук-Там за бъдещото им професионално развитие, ще бъдат популяризирани сред нашите контакти и ще станат част от нашата общност на млади професионалисти с опит или образование в чужбина.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top