fbpx
Начало » Бакалавър » Стипендии за обучение до 30 % в швейцарски колежи по хотелски мениджмънт и туризъм

Стипендии за обучение до 30 % в швейцарски колежи по хотелски мениджмънт и туризъм

  • Lyubina Panayotova
  • 17 окт. 2019
  •  Коментарите са изключени за Стипендии за обучение до 30 % в швейцарски колежи по хотелски мениджмънт и туризъм

Swiss Education Group обединява 5 от най-престижните колежи по хотелски мениджмънт и туризъм в Швейцария, сред които и една кулинарна академия. Програмите за обучение включват задължителни платени стажове и възможности за престижна кариера в един от най-бързо развиващите се сектори в света, който е и най-устойчив от към възможности за развитие в бързо променящия се свят на  дигиталните технологии.

 Запознайте се с Швейцарската образователна група по време на информационните семинари, които ще се проведат на следните дати:

– 24.10 – София, х-л „Маринела“, 18:30 ч.

– 25.10 – Пловдив, х-л „Тримонциум“, 18:30 ч.

– 26.10 – Варна, х-л „Графит“, 16:30 ч.

БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ!

 Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges/Culinary Arts Academy ще представят своите програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Колежите, част от Swiss Education Group, попадат в ТОП 20 на най-добрите образователни институции по хотелиерство в света, според QS World University Ranking 2019.

Над 89% от завършилите студенти стават  мениджъри или собственици на бизнес в рамките на 5 години след дипломиране.

Учебите заведения предлагат бакалавърски и магистърски специалности в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Освен знанията и способностите, които студентите придобиват, те имат възможност  да развият своя профил с допълнителна специализация в сферите на:

  • финанси
  • човешките ресурси
  • предприемачеството и управлението на луксозни стоки и брандове.

Програмите се преподават на английски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина.

Два пъти годишно колежите организират международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават лично с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни компании като: Ritz-Carlton, Marriot,  Kempinski, Tesla, UBS, Emirates Airline, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont и др.

 Важно! SEG отпуска стипендии до 30% за целия период на обучение, на кандидати, които имат амбиция да се обучават в сферата на хотелския мениджмънт и туризъм, а деца на родители, заети в туристическия и хотелиерски бранш ползват отстъпка от таксата за обучение!

Концепцията на SEG e да предложи не просто работа, а партньорство за цял живот на завършващите студенти, за да изградят своята кариера за години напред!

Входът за събитието е свободен, предварителна регистрация можете да направите тук: Заявка за участие!

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top