fbpx
Начало » Бакалавър » Стипендии за Великобритания за учебната 2018/2019 г.

Стипендии за Великобритания за учебната 2018/2019 г.

  • Ana Avtova
  • 10 ян. 2018
  •  Коментарите са изключени за Стипендии за Великобритания за учебната 2018/2019 г.
Няколко английски университети обявиха стипендии за следващата учебна година на база успех или с цел подпомагане разходите за живот.

Aberystwyth University предлага 50 стипендии в размер от 2000 бр. лири на година за всички кандидатствали в университета до 15 януари 2018 г. За да кандидатстват за стипендията, кандидат-студентите трябва да положат изпити по 2 предмета от предварително обявен списък. Изпитите ще се проведат на 30 януари в централния офис на Интеграл в София. Желаещите да се явяват на изпитите трябва да попълнят специален формуляр и да го изпратят до 15 януари на ivelkova@integral.bg.

Всички студенти с годишен семеен доход под 35 000 бр. лири могат да получат стипендия в размер на 500 бр. лири в брой за всяка година от обучението си.

Bangor University ще даде 40 стипендии Entrance Scholarship в размер на 3000 бр. лири. Кандидатите трябва да са подали документи за прием до 15 януари и да се явят на специален изпит по предварително избран предмет, като изпитите ще се проведат на 25 януари във всеки офис на Интеграл.

Northumbria University Newcastle
Университетът предлага различни стипендии.
Бакалаври
Стипендии за отличен успех – еднократна стипендия в размер на 2000 бр. лири за първата година при успех Отличен 5,6 от дипломата за средно образование.
I am Northumbria Global Scholarship – 5 стипендии в размер на 9250 бр. лири и 3 стипендии в размер на 4625 бр. лири за студенти първа година, които потвърдят мястото си в университета. Кандидатите трябва да направят 30-секундно видео на тема Why is Northumbria University and the city of Newcastle the best choice for European students?

University of Sunderland
Университетът предлага стипендии за академичен успех от 1000 бр. лири за студенти с отличен академичен успех. Студентите могат да се възползват и от безплатна годишна карта за градски транспорт или отстъпка от таксата за общежитие.

Canterbury Christ Church University
Университетът отпуска стипендия в размер на 1000 бр. лири за всяка от годините на обучение (общо 3000 бр. лири за целия период на програмата) за бакалаври, чиито годишен семеен доход е под 25000 бр. лири.

Anglia Ruskin University
За всички първокурсници университетът предлага стипендия в размер на 800 бр. лири за първата година. В допълнение студентите получават ваучер от 400 бр. лири на година, които могат да използват за учебни помагала.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top