fbpx
Начало » Бакалавър » Стипендии за обучение във Великобритания

Стипендии за обучение във Великобритания

  • Lyubina Panayotova
  • 25 мар. 2020
  •  Коментарите са изключени за Стипендии за обучение във Великобритания

University of Sunderland дава стипендии на бъдещите бакалаври и магистри на стойност до 1200 паунда в брой

 

University of Sunderland е добре известен като „приятелския университет“ и това е така, защото ние наистина се грижим за благополучието на всички наши студенти. Нашата работа е да гарантираме, че те имат най-добрия възможен опит по време на обучението си. Ако имате нужда от подкрепа, докато сте в университета, ние ще направим всичко възможно да ви помогнем.

Североизточният регион е и един от най-достъпните като разходи за живот в Обединеното кралство. Този факт прави животът и ученето в Съндърланд изключително привлекателни. В University of Sunderland ще бъдете поощрени да бъдете наети от подходящи работодатели в лицето на местни, регионални или национални компании. Ще имате възможността да се учите от гостуващи лектори и да посещавате майсторските класове на експертите в бранша. Елате в Sunderland и ще завършите с повече от просто отлична академична квалификация – Вие ще се дипломирате със завидна перспектива за работа и приятели за цял живот.

 

Стипендии за обучение

Редовните студентите в бакалавърски и магистърски програми от България, които ще започнат своето обучение в кампусите ни в Съндърланд през учебната 2020/21 г., имат право на стипендия на стойност до 1200 паунда в брой!

Кандидат-студенти в степен бакалвър биха могли да получат стипендия в размер 1200 пауда, а тези за степен магистър – 800 паунда.

За да вземете стипендия, трябва да кандидатствате директно за University of Sunderland, използвайки онлайн системата за кандидатстване или чрез European Regional Office. Може да се възползвате от възможността за допълнителни стипендии и отстъпки. За повече подробности или относно самото кандидатстване се свържете с: europe@sunderland.ac.uk.

City Campus

Нашият градски кампус се намира в сърцето на Съндърланд – оборудван с всичко, което може да ви е необходимо.

СПЕЦИАЛНОСТИ: Medicine; Pharmacy; Occupational Health; Physiotherapy; Pharmaceutical Sciences; Nursing; Paramedic Science; Health and Clinical Sciences; Sport and Exercise Sciences; Psychology; Photography; Fine Art; Illustration; Design; Fashion и Performance.

 

Sir Tom Cowie Campus

Sir Tom Cowie в St. Peter’s е впечатляващ кампус в близост до реката и една от най-красивите брегови ивици във Великобритания.

СПЕЦИАЛНОСТИ: Animation; Art and Design Foundation; Business, Law and Tourism; Education; English; History; Computer Science; Engineering; Glass and Ceramics; Journalism; Media and Communications.

 

Локация в Лондон

В допълнение към нашите кампуси в Съндърланд университетът разполага и с учебна база в Лондон, която се намира точно в сърцето на оживения финансов квартал на британската столица.

СПЕЦИАЛНОСТИ: Business; Management and Finance; Tourism; Nursing and Health и English for Academic Purposes.

 

 

Защо University of Sunderland? 

  • № 2 във Великобритания за обучение в бакалавърски програми (според Guardian University League Tables 2020).
  • № 9 в категория „Международен“ според Whatuni Student Choice Awards (WUSC) 2019.
  • QS Stars World University Ranking 2019 отличи Sunderland с 5 звезди за преподаване, работна заетост, интернационализъм, приобщаване и изключително оборудване.
  • Съндърланд е вторият най-достъпен град във Великобритания, според проучване през 2018, проведено от Prospects Luminate.
  • № 16 (от общо 131 британски университета) в категорията „Университет на годината“ според WUSC
  • № 9 (от общо 131 британски университета) в категорията „Студентска подкрепа“ според WUSC
  • Sunderland е „най-приобщаващият университет в Обединеното кралство“ (според HESA 2015/16).

 

За повече информация относно кандидатстването в университета и стипендия: ТУК

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top