Начало » Езиково обучение » Ваканция в чужбина » Конкурс с награда езикова ваканция в Канада

Конкурс с награда езикова ваканция в Канада

  • Ana Avtova
  • 02 февр. 2018
  •  Коментарите са изключени за Конкурс с награда езикова ваканция в Канада

Интеграл обявява конкурс „Спечели езикова ваканция в Канада“ за ученици между 13 и 17 години.

Наградата е 3-седмична езикова ваканция в Канада в езиковия център Academic Camp Canada на стойност 6000 канадски долара. Надпреварата ще се проведе от 29 януари до 11 февруари, а всички желаещи трябва да подготвят материал на тема „How do I imagine studying my favourite subject in Canada?“.

Материалът трябва да бъде креативен проект – колаж, авторски видео материал, анимация, стихотворение – представянето на темата е изцяло по преценка на участника. Единственото условие е той да бъде в електронен формат.

Всеки материал трябва да е придружен от кратко мотивационно писмо на английски език.

Желаещите да участват в конкурса трябва да се регистрират на сайта www.integral.bg/sp/konkurs, след което ще получат пълните условия за участие.

Десетимата финалисти ще бъдат обявени на 14 февруари 2018 г. и ще бъдат поканени на изложение „Световно образование“на 17 февруари в София, където пред 3-членно жури ще защитят творбата си на английски език.

Наградата ще може да се ползва в периода 21 юли – 11 август 2018 г., а в нея не влиза цената на самолетните билети, както и допълнителните ежедневни разходи на курсиста по време на пътуването и престоя.

Още за езикови ваканции можете да прочетете на сайта ни тук

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top