fbpx
Начало » Бакалавър » University of Sheffield и ВУЗФ връчват стипендии на талантливи ученици и студенти за над 50 000 евро

University of Sheffield и ВУЗФ връчват стипендии на талантливи ученици и студенти за над 50 000 евро

  • Даниела Стоянова
  • 12 февр. 2015
  •  Коментарите са изключени за University of Sheffield и ВУЗФ връчват стипендии на талантливи ученици и студенти за над 50 000 евро

На 20-ти февруари (петък) от 14:00 до 18:00 часа и на 21-ви февруари (събота) от 10:00 до 14:00 часа в Британския съвет в София, на ул. Кракра 7 ще се проведат информационни срещи с кандидати за бакалавърските и магистърски програми на University of Sheffield и ВУЗФ в София.

Интересуващите се кандидатстуденти, както и техните родители ще имат възможност да се срещнат със зам. ректора на Международният факултет на University of Sheffield и да получат информация относно изискванията за кандидатстване, таксите и разнообразните възможности за получаване на стипендии.

Желаещите да присъстват могат да се запишат предварително за индивидуална среща – консултация на тел.: 02/961 62 63 и 0888/43 57 50, както и на следния е-мейл адрес: bulgaria1@city.academic.gr

University of Sheffield е водещ Британски университет, в топ 10 на университетите в Обединеното кралство, на 24-то място в Европа според класацията на QS oт 2014г. и на 69 то място в световната класация.  Университетът има 6 факултета, като 5 от тях се намират във Англия, а шестият – Сити Колидж, международен факултет на University of Sheffield се намира в Солун, Гърция. Чрез него University of Sheffield разширява присъствието си в региона на Югоизточна Европа. А именно – България, Румъния, Сърбия, Украйна, Македония, Косово, Албания и др.

В България университетът партнира с ВУЗФ – Университет по финанси, бизнес и предприемачество, като съвместно се предлагат 3 бакалавърски и 4 магистърски програми:

Бакалавърски програми

Бизнес науки (Счетоводство и финанси)
Бизнес науки (Мениджмънт)
Бизнес науки (Маркетинг)

Магистърски програми

Банково дело и финанси
Бизнес менидмжънт, технологии и иновации
Дигитален маркетинг и социални медии
Маркетинг, реклама и връзки с обществеността

Обучението по прогрмите в София е изцяло на английски език от акредитирани преподаватели на Univеrsity of Sheffield. Завършилите студенти получават две дипломи – една на University of Sheffield, идентична с тази, която се издава във Великобритания и биват поканени на церемония на острова, за да си я получат; както и втора българска диплома – тази на ВУЗФ-университетът по финанси, бизнес и предприемачество.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top