fbpx
Начало » Бакалавър » Middlesex University London – най-модерният университет в Англия

Middlesex University London – най-модерният университет в Англия

  • Ana Avtova
  • 28 ное. 2017
  •  Коментарите са изключени за Middlesex University London – най-модерният университет в Англия

Middlesex University London е образователен и изследователски център от световна класа с наследство и забележителна 130-годишна история. MDX е сред най-добрите 150 „млади“ университета в света и номер 1 сред модерните университети в Лондон, според The Sunday Times – Good University Guide за 2017 г. Университетът е добре известен с подготовката на своите студенти за конкурентния глобален пазар на труда. Академичните преподаватели поддържат връзките си с индустрията и се ангажират да подготвят своите вече дипломирани студенти за успешна кариера, поради което Middlesex се нарежда сред топ университети в Обединеното кралство относно размера на работната заплата на завършилите. Университетско изследване, проведено през 2015 г., показва, че 91% от завършилите в Middlesex работят или продължават образованието си в рамките на до 6 месеца след дипломирането си.

Кампусът на Middlesex University се намира в близост до Централен Лондон. Това ви дава най-добрата възможност да бъдете там, където събитията се случват. Висшето заведение предлага широка гама от курсове и е известен сред работодателите с репутацията на високо квалифицирани и подготвени за работа студенти.

Middlesex освен това е един от най-международните университети във Великобритания. Повече от 25 000 студенти от над 140 страни се обучават в момента в университета, където те могат да учат в безопасна и съвременна среда с иновативно оборудване и много активен и разнолик студентски съвет. Университетът е на челно място в Лондон по инвестиции на база студент. Това, което прави истинската разлика сред университетите по света, е основополагащите и новаторските изследвания. С нарастващата си общност от научни постижения, Middlesex има силна научноизследователска култура, която оценява и насърчава научните изследвания и професионалната практика във всички сфери на академичната общност, включително изследователи в началото на своята кариера. Middlesex е най-добрият съвременен университет в Лондон за изследователска сила и над 90% от изследванията му са международно признати, съгласно „The Research Excellence Framework“ (REF) за 2014 г.

Middlesex University е глобален център за обучение и студентите се развиват като специалисти, а удовлетворението им от постигнатото е повече от отлично. Студентите могат да се чувстват уверени в избора си да учат в MDX, тъй като те ще бъдат постоянно предизвикани да си поставят високи цели и да постигнат отлични резултати в бъдещата си кариера. Поради тази амбициозна перспектива The Sunday Times Good University Guide 2017 отбелязва Middlesex като най-модерният университет в Лондон, предлагащ широк спектър от специалности. Освен всичко това, Middlesex предлага широка мрежа за подкрепа – от финансово консултиране до професионален кариерен съвет. Ето защо университетът е сред финалистите в категорията за отлични студентски услуги в наградите на Times Higher Education. Студентите на MDX споделят своите истории за собственото си лично и професионално израстване. В университета ще получите инструментите и възможностите, от които се нуждаете, за да проправите своята собствена пътека към успеха, да се развиете като специалист и да се откроите сред своите връстници у дома.

Ако искате повече, ако имате нужда от повече, ако сте създадени за повече?
Вие принадлежите към Middlesex University London. Вашето бъдеще започва тук.

В случай, че искате да получите повече информация за университета или да се срещнете по скайп с настоящ български студент, попълнете формата на следния линк

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top