fbpx
Начало » Бакалавър » Стипендии за обучение в по хотелиерство и туризъм в Швейцария

Стипендии за обучение в по хотелиерство и туризъм в Швейцария

  • Lyubina Panayotova
  • 09 ное. 2018
  •  Коментарите са изключени за Стипендии за обучение в по хотелиерство и туризъм в Швейцария

Четири от най-добрите колежа по туризъм и хотелски мениджмънт в Швейцария, обединени в Swiss Education Group, организират серия от семинари на тема: „Обучение в Швейцария – път към успешна кариера в хотелиерството и туризма“. Събитието е организирано съвместно с агенция за образование „Скай Лайнс“ и ще се проведе в следния график:

  • 15.11 София, х-л „Хилтън“, 18:30 ч.
  • 16.11 Пловдив, х-л „Тримонциум“, 18:30 ч.
  • 17.11 Варна, х-л „Графити“, 16:30 ч.
  • 18.11 Бургас; х-л „Приморец“, 16:30 ч.

 

РЕГИСТРАЦИЯ

 

 

Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges/Culinary Arts Academy ще представят своите програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта.

Колежите, част от Swiss Education Group (SEG), предлагат широка гама бакалавърски и магистърски програми в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Програмите се преподават на английски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина.

Четирите швейцарски колежа се радват на сътрудничество с много реномирани световни хотелски вериги и се гордеят с факта, че над 89% от завършилите студенти стават мениджъри на отдели или собственици на бизнес в рамките на 5 години след дипломиране.

Два пъти годишно колежите организират международно кариерно изложение, по време на което студентите се запознават лично с бизнес лидери и известни предприемачи от над 120 водещи международни туристически компании като: Radisson, Hilton, Star Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont; Accor Group; Mövenpick, Ritz-Carlton, Marriot и Shangri-La и др.

 

Стипендии за български студенти

 

ВажноТази годинa SEG отпуска стипендии, покриващи до 30 % от таксите за бакалавърски програми! Повече информация за условията на кандидатстване ще научите на предстоящите семинари.

Концепцията на SEG e да предложи не просто работа, а партньорство за цял живот на завършващите студенти, за да изградят своята кариера за години напред!

Входът за събитието е свободен, предварителна регистрация можете да направите ТУК.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top