fbpx
Начало » Бакалавър » Стипендии Бакалавър » Справочник за кандидат-студенти 2016/2017

Справочник за кандидат-студенти 2016/2017

  • netpro
  • 13 февр. 2015
  •  Коментарите са изключени за Справочник за кандидат-студенти 2016/2017

За седма поредна година „Маркет Тренд“, издател на сп. Образование и специализация в чужбина, стартира разпространението на поредния брой на безплатния справочник за кандидат-студенти Bachelor’s Degree Guide 2017. Изданието е задължително четиво за всички онези ученици от последните класове, а и техните родители, които са отправили поглед към чужбина за придобиване на бакалавърска степен! В справочника са представени сроковете, изискванията за прием и всичко, които трябва да знаете за най-популярните образователни дестинации: Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Дания, Швеция, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Белгия, Шотландия, Швейцария, Гърция, както и България. Това го превръща в безценен помощник за родители и ученици при вземането на едно от най-важните решения в живота – изборът на висше училище.

 

Справочникът съдържа информация за най-популярните специалности, както и  актуални класации на най-добрите висши училища в съответните сфери. Българските университети са сравнени според данните от рейтинговата система на Министерството на образованието и науката, а чуждестранните – по авторитетната класация QS World University Rankings.

 

В секцията, посветена на образованието в различните държави, читателите могат да се запознаят не само с фактология и срокове, но и да прочетат интересни детайли,  свързани с обучението и живота в съответната страна. Новият справочник надгражда над предишните издания  и с разширена информация за езиковите изпити и сертификати, необходими за кандидатстване в различните висши училища.

Седмият бакалавърски справочник Bachelor’s Degree Catalogue 2017 се разпространява в печатен и в онлайн вариант на сайта studyabroad.bg. Печатното издание може да намерите в някои от големите книжарници в страната, училища и библиотеки, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието.

Справочникът се подготвя от екипа на списание „Образование и специализация в чужбина“  – единственото издание в България, което отразява тази тематика. При работата по него са консултирани експерти, университетски преподаватели и български студенти в чужбина. 

Пълното съдържание на справочника може да откриете по-долу:

 

 

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top