fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър » Where you CANterbury – университетът, в който можеш!

Where you CANterbury – университетът, в който можеш!

  • Ana Avtova
  • 11 апр. 2018
  •  Коментарите са изключени за Where you CANterbury – университетът, в който можеш!

В продължение на повече от 50 години университетът Canterbury Christ Church е бил голяма част от общността на Кент, осигурявайки образование, което оставя дълготраен отпечатък и положително въздейства на живота на хората.

 

Нашият световно известен град приветства ежегодно хиляди посетители и студенти от цял ​​свят. Обичаме факта, че Кентърбъри е процъфтяваща международна дестинация и толкова много студенти и служители избират да учат и работят тук. Не само това, ние непрекъснато инвестираме и подобряваме нашите съоръжения, за да ви подкрепяме, докато учите. Августин Хаус, нашата всепризнатата библиотека, разполага с всички образователни ресурси, от които се нуждаете, и е чудесно място за учене. Последната ни инвестиция е нова сграда от няколко милиона паунда в Кентърбъри, която предстои да открием през септември 2018 г.

Имаме стотици курсове по изкуства и хуманитарни науки, приложни и социални науки (включително бизнес), образование, здравеопазване и социални грижи. Освен това сме се обединили с бизнеса и организациите, за да осигурим възможности за професионално обучение в индустрията.

Нашите бакалавърски курсове се преподават в един от двата кампуса в Кент, всеки от които успява да задоволи и най-претенциозния вкус. От бурния космополитен градски център в Кентърбъри, до исторически морски град в Медуей. Кентърбъри, световноизвестният град на катедралата, е домът на основния кампус на университета. Ние сме точно в сърцето на този велик студентски град и имаме привилегията да бъдем едно от малкото висши учебни заведения в Обединеното кралство, разположени в обект на световното културно наследство на ЮНЕСКО. С исторически улици, древни градски стени, оживени барове, уютни заведения, вълнуващи клубове и ресторанти от най-висок клас  – има нещо за всеки.

Нашата нова стратегия за обучение и преподаване е в унисон с отдадеността ни към висшето образование с най-високо качество и реализирането на отлични резултати. За трета поредна година университетът регистрира най-високото ниво на удовлетвореност от страна на студентите –  87%, като се отчитат и подобренията в другите категории. Нашият академичен състав е съставен от експерти – всеки в своята област. По-важното е, че те са ангажирани да предадат знанията си на вас, като ви предават и  уменията, които са ви необходими за живота след завършване на университета. Университетът Canterbury се нарежда в топ 20 във Великобритания за квалифициран екип от преподаватели и е един от 30-те най-големи университета в Обединеното кралство, спомогнал за повишаване на заплатите на завършилите.

През 2014 г. Рамката за отлични постижения в областта на научните изследвания (REF) демонстрира водещите ни изследвания във всички десет области, които представихме. 88% от нашите разработки бяха признати за водещи в света и са международно признати.

Разгледайте уебсайта ни за повече информация www.canterbury.ac.uk

или пишето на посочения е-мейл адрес ipo@canterbury.ac.uk!

 

 

 

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top