fbpx
Начало » Бакалавър » Кандидатстване Бакалавър » Как да управляваме студентските си средства по-модерно и изгодно

Как да управляваме студентските си средства по-модерно и изгодно

  • Елвира Юрукова
  • 13 сеп. 2018
  •  Коментарите са изключени за Как да управляваме студентските си средства по-модерно и изгодно

Финансовата грамотност на хората от различни възрасти е сред все по-актуалните обществени въпроси. Неслучайно редица институции и организации инициират обучения по темата още в ранна ученическа възраст. Разумното управление на средства особено в студентските години е важна стъпка към изграждането на финансова дисциплина, която ще бъде от полза на младите хора в бъдеще.

В това отношение Райфайзенбанк може да помогне на студентите, благодарение на специалната Сметка за студенти, която дава възможност за по-модерно и изгодно банкиране на студенти до 26 години. Как услугата на Райфайзенбанк помага за оптимизиране на разходите?

 

Сметка за студенти се предлага с безконтактна дебитна карта, която позволява теглене без такса от над 600 банкомати на Райфайзенбанк в цялата страна. Безплатни са още откриването на разплащателната сметка, поддръжката й, при извършване на минимум 2 транзакции месечно с дебитната карта, както и sms известията за постъпления по сметката. Нареждането на преводи в лева през Райфайзен Онлайн също е безплатно, независимо към коя банка е сметката на получателя. Наред с всичко това, електронното банкиране позволява лесно проследяване на приходите и разходите за конкретен период от време, благодарение на което студентите имат възможност да планират по-добре средствата си.

В допълнение към възможността за оптимизиране на разходите за банково обслужване чрез Сметка за студенти, Райфайзенбанк предлага и студентски кредит. Той е с фиксирана за целия срок лихва от 6.5%, без такси, комисиони или други разходи по отпускане, управление и предсрочно погасяване. Гратисният период без плащания по главница и лихва обхваща целия срок на обучението, а погасяването е до 10 години след изтичането му. Така студентите получават спокойствие по време на следването си и могат да се фокусират върху най-важната му част – обучението.

За повече информация посетете сайта на Райфайзенбанк.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top