fbpx
Начало » Бакалавър » Изложение за британско висше образование

Изложение за британско висше образование

  • Lyubina Panayotova
  • 10 окт. 2019
  •  Коментарите са изключени за Изложение за британско висше образование

Обучението в Обединеното кралство отваря врати за много възможности

 

Елате на изложението Study UK в София на 19 октомври (събота) от 10:00 ч. до 18:00 ч. в Централен дом на архитекта, за да се срещнете с някои от най-добрите британски университети. Научете директно от източника всичко, което ви е необходимо за висшето образование в Обединеното кралство и различните академични степени – бакалавър, магистър и докторантура.

 

Какво да очаквате на изложението?

 

Ще можете да се срещнете лично с представители на някои от водещите британски университети. С други от тях ще можете да разговаряте онлайн на живо чрез директните излъчвания в Централен дом на архитекта в София и в офисите на Orange Education в Благоевград, Варна, Пловдив и Русе.

Ще имате възможност да се консултирате с експерти от изпитния отдел на Британски съвет относно теста по английски IELTS, който е необходим при кандидатстването, както и за изпитите на Кеймбридж, и за университетските изпити, които се провеждат в България.

Освен това, ще можете да се срещнете с българи, които са завършили британски университети, за да научите повече за живота в Обединеното кралство и техните съвети за обучението ви там.

 

Кой ще участва на изложението Study UK?

Birmingham City University 
Imperial College London 
Nottingham Trent University 
(присъства с дигитална презентация, достъпна само за посетителите на изложението)
The University of Law  
University of East Anglia  
University of Bristol 
University College London 
University of Essex 
University of Kent 
The University of Sheffield, International Faculty CITY College 
University of the West of England 

 

Ще има ли промяна заради Брекзит?

 

Образователният сектор в Обединеното кралство е един от най-интернационалните в света. Студентите и преподавателите от страни-членки на Европейския съюз и другите държави са повече от добре дошли.

 Кандидатите от ЕС, които започват обучението си през 2020-21 академична година, ще продължат да ползват статут на местни студенти по отношение на таксите за обучение (home fee status). Това означава, че ще заплащат същите такси като тези на студентите от Великобритания.

Това се отнася за пълния период на съответния курс на обучение, дори той да приключва след като Обединеното кралство вече е напуснало ЕС.

Още полезна информация за студентите от ЕС можете да намерите на сайта на Британски съвет.

 

Регистрация

Посещението на изложението е безплатно, но е необходима регистрация, която можете да направите на уеб сайта на Британски съвет в България: www.britishcouncil.bg

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top