fbpx
Начало » Бакалавър » 5 причини да посетите един от нашите Дни на отворените врати

5 причини да посетите един от нашите Дни на отворените врати

  • myotova
  • 04 юли 2022
  •  Коментарите са изключени за 5 причини да посетите един от нашите Дни на отворените врати

Изборът на правилното училище и учебна програма е голямо решение. Където решите да учите ще повлияе на студентския Ви опит и ще повлияе на бъдещата Ви кариера. Ето защо е важно да придобиете добра представа какво представлява училището и дали е подходящо за Вас.

Swiss Education Group улеснява кандидатите си, като предлага Дни на отворените врати – както в кампуса, така и онлайн – за да даде на потенциалните ученици представа какво да очакват от различните училища и програми. Това е поглед в ежедневието и шанс за ученици и родители да зададат важни въпроси. За много студенти този опит е това, което затвърждава решението им. Ева, настоящ студент в Swiss Hotel Management School, споделя:

  “След като присъствах на Деня на отворените врати, казах на майка ми, че не искам да посещавам повече университети. Бях избрала заради ясното представяне на програмата, материалната база и студентския състав. Имах възможност да разговарям с академичния декан и част от персонала по време на посещението си и имах лична обиколка. Това създаде едно незабравимо преживяване и допринесе за моето решение

Ето 5 неща, които можете да очаквате, когато посетите някой от нашите Дни на отворените врати:

1. Ще откриете нашите зашеметяващи кампуси

Училищата на Swiss Education Group са домакини на някои от най-зашеметяващите кампуси в Европа. Ще бъдете поразени, когато посетите историческия Caux Palace, за да научите за Swiss Hotel Management School или се разходите по живописните брегове на Женевското езеро по време на престоя си в Hotel Institute Montreux.

Всички наши кампуси предлагат най-съвременни съоръжения, включително ресторанти на територията на кампуса, библиотеки и учебни центрове, съоръжения за отдих и комфортно настаняване на студенти.

2. Ще получите шанса да се срещнете и да говорите директно със студенти и преподаватели

По време на Вашето посещение ще присъствате на различни презентации, където преподавателите споделят за училището и академичните програми. След това ще получите възможност да зададете всички Ваши горещи въпроси и възможност да потърсите съвет от съветници, които да ви помогнат да определите следващите си стъпки. По време на обяд с настоящи студенти ще откриете какво е да живееш в кампуса и ще научите повече за всичко, което училището може да предложи.

Ан от Швеция каза следното за посещението си:

Бях наистина любопитен да науча за програмите и какво ще уча през следващите три години. По време на Деня на отворените врати придобих много добра представа за съдържанието, но очакванията ми бяха надминати, когато се срещнах с учителите, чиято енергия ме вдъхнови.

3. Можете да персонализирате посещението си въз основа на Вашите области на интерес

Искаме да сме сигурни, че прекарвате посещението си в проучване на училищата и програмите, които Ви интересуват най-много. Когато се регистрирате, можете да изберете кои училища искате да посетите – Swiss Hotel Management School и Hotel Institute Montreux в понеделник и César Ritz Colleges Switzerland във вторник. Ако кулинарните изкуства са това, от което се вълнувате, можете да изберете да посетите Дните на отворените врати в Culinary Arts Academy Switzerland.

4. Ще имате шанса да изследвате красивата околност

Спиращите дъха Алпи, спокойните езера, старинните села, космополитните градове и древните замъци правят Швейцария привлекателна дестинация и идеално място за съчетаване на висше образование с активен начин на живот.

По време на вашето посещение можете да се възползвате от красивата околна среда в свободното си време и да опитате възможностите за пътуване и свободно време, когато живеете в кампуса. Ще научите и за всички различни спортни и развлекателни дейности, които предлагаме в нашите кампуси.

5. Ще изпитате какво е да си студент в кампуса

По време на обиколката си из нашите училища ще влезете в класните стаи и студентските квартири, за да видите какво наистина е да живееш и учиш в кампуса, включително къде ще ядеш, спиш и учиш. Ще получите шанса да участвате в демонстрационни класове, водени от нашите преподаватели, за да усетите вкуса на учебния опит и да обядвате с настоящи студенти в един от ресторантите в кампуса.

Ето какво казва сегашната студентка Роксан от Франция за своя ден на отворените врати:

Посещението на училищата ми позволи да видя какъв може да бъде животът в Swiss Hotel Management School и дали това е правилното място за мен… Това, което ме впечатли, беше колко гостоприемни бяха всички. Спомням си, че се хранех в Caux Palace и учениците и учителите бяха толкова топли, че вече чувствах, че училището може да бъде втори дом за мен. 

Повече информация, самата програма и начин на записване може да намерите тук:

https://www.swisseducation.com/en/open-days/

 

Или ако се свържете с :

Кристина Кирилова

Регионален Мениджър

+359894725335

kkirilova@swisseducation.com

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top