fbpx
Начало » Бакалавър » 10-то юбилейно издание на Дни на Образованието в Холандия

10-то юбилейно издание на Дни на Образованието в Холандия

  • Lyubina Panayotova
  • 12 мар. 2019
  •  Коментарите са изключени за 10-то юбилейно издание на Дни на Образованието в Холандия

За 10-пореден път консултантска агенция UNIFY организира Дни на образованието в Холандия – единственото специализирано изложение за образование в Холандия. Събитието тази година е под надслов “Very Much Dutch” и ще се проведе в:

 

  • София – 16.03., събота, Paradise Mall; 10:00 – 14:00 ч.
  • Варна – 17.03. неделя,Гранд Хотел Димят; 14:00 – 18:00 ч.
  • Бургас – 18.03. понеделник, Гранд Хотел Приморец, 17:00  -19:00 ч.
  • Пловдив – 19.03. вторник, Хотел Тримонциум на от 17:00 – 19:00 ч.

 

Вход свободен, като предварителната регистрация е задължителна!

 

Освен възможност за лични срещи с 12 университета от Холандия, сред които са ТОП университетите University of Amsterdam и University of Groningen, учениците и техните родители ще имат възможност да се запознаят с настоящи български студенти в Холандия, които да споделят личния си опит, с холандски преподаватели от различни факултети и програми, както и да получат персонални консултации за професионална ориентация, изготвяне на портфолио, студентско финансиране и подготовка на мотивационно писмо.

Пазарът за образование в чужбина е толкова динамичен, изложенията стават все повече, което е добре от гледна точка на това, че ни стимулира да бъдем иновативни, да измисляме нови и интересни презентации, семинари и работилници, както и да даваме още повече добавена стойност на услугите ни като консултант за образование.“, коментира Милена Генчева, мениджър UNIFY.

„Предвид, че всички услуги на UNIFY са абсолютно безплатни и ние сме единственият образователен консултант на пазара, който е специализиран 100 % в Холандия, се отличаваме с персоналното внимание, което обръщаме на абсолютно всеки студент, независимо дали е избрал Холандия като дестинация за продължаване на образованието си.“ – допълва още тя.

Посещението на Дни на образованието в Холандия е особено подходящо за деца 10 и 11 клас, които догодина им предстои да кандидатстват, защото освен предварителна информация за университетите и програмите, ще получат персонална консултация за избор на професия, както и възможност да направят кариерен тест, който се прилага във всички средни училища в Холандия и дава много подробна информация за професионалната насоченост на ученика. Освен презентациите, които ще бъдат на различни теми, свързни с живота на студентите в Холандия – ще има и интерактивен куиз с награди, в който ще се включат всички присъстващи и който се използва с учебни цели в университетите в Холандия. Не на последно място – всички ще могат да задават въпроси на живо през цялото време на събитието, като по време на последната сесия организаторите ще отговорят на тях.

За UNIFY

UNIFY е единственият специализиран консултант за образование в Холандия и официален представител на холандските университети. Агенцията е изпратила над 1000 български студенти в Холандия за 6 години. Портфолиото от партньорски университети включва над 20 висши учебни заведения в Холандия, повечето от които се нареждат в ТОП класациите за висше образование в редица програми не само в Холандия, но и по света. Всички консултанти на UNIFY са завършили висшето си образование в Холандия, което гарантира професионално отношение към всяка кандидатура. Повече за услугите на UNIFY можете да прочетете на www.unify.bg

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top