fbpx
Начало » Бакалавър » Шуменският университет започва кандидатстудентската кампания на 1 февруари

Шуменският университет започва кандидатстудентската кампания на 1 февруари

  • bobi
  • 21 ян. 2022
  •  Коментарите са изключени за Шуменският университет започва кандидатстудентската кампания на 1 февруари

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ стартира на 1 февруари 2022 г. кандидатстудентската кампания. Първият предварителен конкурсен изпит ще се проведе на 19 февруари, съобщиха от университета.

Документи за участие могат да се подават онлайн или в Центъра по кандидатстудентска дейност в Шумен, в Колежа към Шуменския университет в Добрич и в Департамента за информация, квалификация и продължаващо образование във Варна. Кандидат-студентите придобиват право на участие в кандидатстудентския прием в Шуменския университет (явяване на изпити и участие в класиране) след заплащане на такса от 30 лева.

Кандидатите могат да се явят и на индивидуални електронни изпити, които се провеждат всеки работен ден в Центъра за кандидатстудентска дейност в Шумен.

Университетът признава успешно положените държавни зрелостни изпити, /проведени в периода 2008-2022 г./, като кандидатстудентски изпити.

До 28 май се подават документи за първи етап на класирането.

График за изпитите, всички важни дати, необходими документи и срокове за приемане на документи, класиране, потвърждаване и записване – в сайта на Шуменския университет: https://www.shu.bg/admission/priem-sled-sredno-obrazovanie

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top