fbpx
Начало » Бакалавър » ЧЕТЕТЕ БЕЗПЛАТНО НОВИЯ БАКАЛАВЪРСКИ СПРАВОЧНИК 2023 – BACHELOR’S DEGREE GUIDE 2023

ЧЕТЕТЕ БЕЗПЛАТНО НОВИЯ БАКАЛАВЪРСКИ СПРАВОЧНИК 2023 – BACHELOR’S DEGREE GUIDE 2023

  • myotova
  • 01 ное. 2022
  •  Коментарите са изключени за ЧЕТЕТЕ БЕЗПЛАТНО НОВИЯ БАКАЛАВЪРСКИ СПРАВОЧНИК 2023 – BACHELOR’S DEGREE GUIDE 2023

И тази година „Маркет Тренд“, издател на сп. Образование и специализация в чужбина, стартира разпространението на поредния брой на безплатния справочник за кандидат-студенти – Bachelor’s Degree Guide 2023 – 13-то издание.

Изданието е задължително четиво за всички ученици от последните класове, както и на техните родители, които са отправили поглед към чужбина за придобиване на бакалавърска степен. В справочника са представени сроковете, изискванията за прием и всичко, което трябва да знаете за най-популярните образователни дестинации: Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Испания, Италия, Кипър, Нидерландия, Финландия, Франция, Швейцария, Швеция, Шотландия, Канада, САЩ, Азия, Русия както и България. Това го превръща в безценен помощник за родители и ученици при вземането на едно от най-важните решения в живота – изборът на висше училище.

Справочникът съдържа актуална информация за най-иновативните бакалавърски специалности, както и топ 10 съвета как да избереш привилния университет.

Читателите ще могат да открият също така и календар на кандидат-студента, в който сме подготвили пълна информация от 9-ти до 12-ти клас както и какви стъпки е препоръчително да се предприемат, за могат бъдещите студенти да бъдат приети в желаното от тях учебно заведение. Представяме ви и най-желаните специалности за студентите, както и подробна информация за сроковете, таксите за обучение и разходите за живот в най-търсените държави.

Новият справочник дава и разширена информация за езиковите изпити и сертификати, необходими за кандидатстване в различните висши училища.

Бакалавърският справочник – Bachelor’s Degree Guide 2023 – се разпространява в печатен и в онлайн вариант на сайта StudyAbroad.bg. Печатното издание може да намерите в някои от големите книжарници в страната, училища и библиотеки, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието.

Справочникът се подготвя от екипа на списание „Образование и специализация в чужбина“ – единственото издание в България, което отразява тази тематика. При работата по него са консултирани експерти, университетски преподаватели и български студенти в чужбина.

Пълното съдържание на справочника може да откриете по-долу:

Изтеглете справочника от тук

Издател е „Маркет Тренд“ ЕООД.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top