fbpx
Начало » Бакалавър » Най-големият частен университет в Европа с презентация в София

Най-големият частен университет в Европа с презентация в София

  • Lyubina Panayotova
  • 14 февр. 2020
  •  Коментарите са изключени за Най-големият частен университет в Европа с презентация в София

Universita Cattolica del Sacro Cuore (UCSC) е най-големият частен университет в Европа и един от най-престижните за обучение по икономика, бизнес науки и международни отношения в Италия.

На 27 февруари от 18:30 ч. в х-л „Маринела“ София, представители на елитната школа ще направят презентация с фокус върху разнообразието от бакалавърски и магистърски специалности, достъпни както на италиански, така и на английски език!

Онлайн заявка за участие!

 

UCSC разполага с 4 кампуса в Италия, в които се обучават над 40 000 студенти от цял свят.

Учебното заведение са завършили емблематични представители на бизнеса и политиката, сред които бившият председател на Европейската комисия  – Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” Енрико Матей. През годините университетът е възпитал трима премиери, осем министри на Италия, както и бившия президент на Ватиканската банка – Анджело Калоя.

Cattolica заема челната позиция за професионална реализация на завършилите студенти в Италия и се нарежда сред 500-те университета с най-всеобхватни програми в света. Учебното заведение предлага над 40 бакалавърски и магистърски програми в различни научни сфери– от бизнес и икономика през медицина, до право и политически науки.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси в Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 900, като повечето български студенти заплащат минималната сума. Държавата също осигурява възможности за допълнителна финансова помощ и стипендии, които могат да покрият не само таксата за обучение, но и част от разходите за настаняване и издръжка.

Присъствието на информационната среща е безплатно!

Запазете своето място ТУК!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top