fbpx
Начало » Бакалавър » Устойчив и международен бизнес, висококачествени практически програми във Windesheim

Устойчив и международен бизнес, висококачествени практически програми във Windesheim

 • Елвира Юрукова
 • 24 сеп. 2019
 •  Коментарите са изключени за Устойчив и международен бизнес, висококачествени практически програми във Windesheim

Windesheim, университетът по приложни науки  на второ място в Холандия, предлага две различни бакалавърски бизнес програми – International Business, Global Project and Change Management (Sustainable Business), където личното отношение на лекторите и работата директно с компаниите в работната сфера са ключови характеристики. В резултат, търсенето на завършили двете програми студенти от работодателите е огромно.

 

Учете устойчив бизнес

 

Искате ли да промените света в положителна насока? Устойчивостта, човешките права, здравето в световен мащаб, социалната отговорност, нарастващото разделение между бедни и богати, глобалното затопляне и защитата на малцинствата са сред темите, които ви вълнуват?

Искате ли да допринесете лично и професионално за един по-добър свят? Четиригодишната преподавана на английски език програма Global Project and Change Management във

Windesheim ще ви научи как да допринесете за тази промяна.

Windesheim съчетава теория и практика, управление на проекти, бизнес и проучвания по отношение на глобалните проблеми. Програмата се състои от лекции, реални проекти с компании още от първата година, международен стаж и професионално кариерно консултиране. На финала ще знаете как да ръководите проект и как да осъществявате иновативни идеи на практика. Ще се превърнете в носители на промяната, които са наясно със своите силни страни и амбиции и са способнии да създадат значителна промяна в обществото.

Global Project and Change Management е бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA), предлагана от Windesheim Honours College.

 

След завършването можете да стартирате кариера като:

 

 • Ръководител на проекти /съветник в международни неправителствени организации като „Червеният кръст” и „Лекари без граници”
 • Ръководител на бизнес проекти, целящи въвеждането на устойчиво производство
 • Ръководител на проекти относно намаляването на хранителните отпадъци в градовете или по време на големи събития и фестивали
 • Ръководител на проекти, свързани с обезсърчаване наемането на роби в текстилната и хранителната индустрия
 • Ръководител на проекти/съветник в правителства или политически институции

 

Отличителни характеристики на програмата:

 

 • Почетна програма за амбициозни студенти
 • Прием на максимум 80 студенти чрез селекция
 • Програмата представлява обучаваща се общност: студентите учат, работят и живеят заедно в общежитията в близост до кампуса и центъра на града

 

Вижте това анимирано видео, за да разберете повече за програмата Global Project and Change Management


 

Учете международен бизнес

 

Търсите международна бизнес програма в Холандия? Преследвате кариера в международни компании, малки и средни предприятия или сте част от семеен бизнес? Интересувате се от мениджмънт, финанси, маркетинг, логистика и езици? Четиригодишната бакалавърска програма преподавана на английски език International Business ви подготвя за управленческа позиция в бъдещи проекти както в родината ви, така и в чужбина. Съчетаваме теория и практика в кратките лекции, уъркшопи, проекти и стажове.

Завършилите Windesheim притежават солидни базисни умения, необходими в 21-ви век като комуникационни умения, сътрудничество, критично мислене, междукултурна чувствителност, иновативно мислене, управление на информацията, гъвкавост и личностно и професионално развитие.

 

След завършване можете да стартирате кариера като:

 

 • Мениджър на глобални проекти
 • Международно бизнес развитие
 • Акаунт мениджър
 • (Онлайн) маркетинг мениджър

 

Можете да продължите кариерата си като:

 

 • Межуданроден маркетинг директор
 • Мениджър износ
 • Началник международни продажби
 • Изпълнителен секретар

 

Отличителни характеристики на програмата:

 

 • Интензивно сътрудничество с компании в сферата: от първия ден ще работите по съвместни проекти с компании и организаиции, така че след завършване вече имате много натрупан практически опит.
 • Изключително лично отношение към студентите; лекторите са наставници и наистина се интересуват от успеха ви.

 

Защо изучаването на International Business в Зволе е толкова отличително?

 

Клоуи, студентка по Global Project and Change Management, разказва за град Зволе:

 

В сърцето на Холандия ще откриете град Зволе. Разбира се, като бъдещи студенти, сигурно се чудите защо да изберете точно това място за своето обучение.

 1. Атмосферата е уютна. Зволе е оживен през нощта, но също така и през деня хората седят на терасите си и обикалят из града. Има много паркове, където можете да разпускате, докато е слънчево, но има също и приятни пъбове, където можете да се срещнете с приятели за по бира.
 2. Лесно е за обикаляне. От вкъщи до града и до университета: всичко е на близко разстояние пеша или с колело. Освен това, навсякъде има велоалеи.
 3. Студентите са навсякъде. Над 30 000 студенти учат в Зволе, затова градът се грижи много за нас. Има студентски вечери, дебати, лекции, кино вечери и т.н. Това е най-добрият вариант да създадете нови приятелства!
 4. Градът е комуникативен. Зволе има голяма ЖП гара, която го свързва с останалата част от Холандия. За по-малко от час ще се озовете в Амстердам или Грьонинген.

 

Град Зволе определено си заслужава да бъде разгледан, трябва да опитате!

Хвърлете поглед също на  ‘Zwolle in Fast Forward’ за да си създадете впечатление за града:

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top