fbpx
Начало » Бакалавър » Вдъхновение – креативнo мислене, техники и творчески подходи в дизайна

Вдъхновение – креативнo мислене, техники и творчески подходи в дизайна

  • Lyubina Panayotova
  • 17 мар. 2020
  •  Коментарите са изключени за Вдъхновение – креативнo мислене, техники и творчески подходи в дизайна

Уебинар на Nuova Academia di Belle Arti (NABA)

Интересувате се от бакалавърска или магистърска програма в областта на изкуството, модата, дизайна и визуалните комуникации? Ако желаете да продължите своето образование в ТОП италианска академия, ситуирана в Милано и Рим, не пропускайте да се регистрирате за ОНЛАЙН семинара на Nuova Academia di Belle Arti (NABA), който ще се проведе на 25 март, в 18:30 часа!

РЕГИСТРАЦИЯ

Бакалавърските и магистърските програми в NABA са акредитирани от Министерство на образованието в Италия и се предлагат както на италиански, така и изцяло на английски език.  Сред най-предпочитаните от българските студенти специалности са: Design – Interior и Product Design, Fashion – Fashion Design и Fashion Styling, Graphic Design – Visual Design, Brand Design и Creative Direction, Creative Technologies – 3D Design, Motion Graphics и Game Development, Media Design – Film Making, Creative Advertising.

В своите проекти, студентите имат възможност да работят за световни брандове, сред които Maserati, Motorola, Swarovski, Versace, Bayer, P&G, Adidas, Fiat, Tommy Hilfiger, BMW Design, De Beers, Trussardi. Благодарение на практическото обучение, 89% от завършилите студенти се реализират успешно на пазара на труда.

Уебинарът на NABA ще се започне с презентация на учебното заведение и ще продължи с лекция на тема: „Вдъхновение – креативнo мислене, техники и творчески подходи в дизайна“. Водещ на последващата лекция ще бъде Антонио Нерони – преподавател в департамента по мода на NABA. Той ще даде ценни съвети за създаването на дизайн проект, както и ще сподели креативни мисловни техники и подходи, чрез които всяко вдъхновение придобива измерими форми в модата и дизайна.

Участието е безплатно, предварителна регистрация можете да направите ТУК

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top